Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Tényleg szerethet engem ez a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg szerethet engem ez a lány?

Figyelt kérdés

Van az életemben egy lány, már kicsivel több mint 4 hónapja együtt vagyunk, csak néha kicsit furán viselkedik..

Először is, én nagyon szeretem őt (egyébként ő 19 éves, én 22), szóval néha kicsit furcsán viselkedik, pl nekem 3 hónapja van berakva fb-re közös profilkép, neki csak a borítókép közös, azt is nehezen, ez nekem kicsit fura..

Néha rajtakaptam 1-2 kisebb füllentésen is, amit természetesen nem mondtam el neki.

Távkapcsolatban vagyunk egyébként, 2 hetente töltünk együtt 3 teljes napot, programozunk, stb.

1 hónap után lefeküdtünk egymással, ő is szűz volt és én is még.

Elég sokszor megbánt mondatokkal és olyan mintha nem is érezné, hogy megbánt, de azt egyből érzi ha én csinálok/mondok valami bántót (természetesen nem szándékosan).

Pl egyszer volt egy olyan mondata, h ő is sokmindent tett már meg az én kedvemért amit nem szeretett volna, ez is eléggé sz@rul érintett...

Amikor hívásozni szeretnék vele, pl este amikor még rá is ér sokszor visszautasítja, merthogy fáradt stb :/

Sokszor direkt húzza az agyam mondatokkal amiket nem gondol komolyan.

Nagyon szeretem őt és mást nem tudnék elképzelni rajta kívül magam mellé..

Szerintetek?

2021. okt. 5. 14:40
 1/8 anonim ***** válasza:
87%
felejtős
2021. okt. 5. 14:44
 2/8 A kérdező kommentje:
A cigitől tilt, csak elektromosat (IQOS-t) szívhatok, és kicsit meg akar nekem mindent szabni, bár mondjuk én is neki..
2021. okt. 5. 14:46
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted ilyen az ha valaki szeret valakit?
2021. okt. 5. 14:49
 4/8 A kérdező kommentje:
De egyébként meg annyira törődő, senkitől nem kaptam még ennyi figyelmet, törődést mint tőle.
2021. okt. 5. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"kicsit meg akar nekem mindent szabni, bár mondjuk én is neki.."

Hát, egyikőtöknek sem való (még) kapcsolat akkor. Dolgozzatok magatokon, de külön-külön.

2021. okt. 5. 15:17
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyerekesek vagytok mindketten, ez van. Majd felnőttök.
2021. okt. 5. 15:18
 7/8 anonim ***** válasza:
89%

Igaza van, nem kén bagóznod, gusztustalan szokás, későbbiekben lehet, hogy emiatt fognak a nők lapátra tenni, de itt vab egyből a remek példa, a mostani baratnődnek sem tetszik!

Úgy tűnik, hogy ő ilyen őszinte fajta, és magát jobban szereti, mint Téged, amivel nincs is semmi gond. Nekem úgy tűnik, hogy Te jobban szereted őt, mint Ő Téged, lehet, hogy az elejétől így van, de lehet, hogy kezd kiábrándulni belőled, nem nagyon tetszenek neki a dolgaid.

Ha nem tudod elfogadni, hogy ő ilyen, keress valaki mást, de lehet, hogy ő fog otthagyni előbb.

2021. okt. 5. 16:02
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez tini rovatos kerdes.
2021. okt. 5. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!