Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szerethet engem ez a lány?
Van az életemben egy lány, már kicsivel több mint 4 hónapja együtt vagyunk, csak néha kicsit furán viselkedik..
Először is, én nagyon szeretem őt (egyébként ő 19 éves, én 22), szóval néha kicsit furcsán viselkedik, pl nekem 3 hónapja van berakva fb-re közös profilkép, neki csak a borítókép közös, azt is nehezen, ez nekem kicsit fura..
Néha rajtakaptam 1-2 kisebb füllentésen is, amit természetesen nem mondtam el neki.
Távkapcsolatban vagyunk egyébként, 2 hetente töltünk együtt 3 teljes napot, programozunk, stb.
1 hónap után lefeküdtünk egymással, ő is szűz volt és én is még.
Elég sokszor megbánt mondatokkal és olyan mintha nem is érezné, hogy megbánt, de azt egyből érzi ha én csinálok/mondok valami bántót (természetesen nem szándékosan).
Pl egyszer volt egy olyan mondata, h ő is sokmindent tett már meg az én kedvemért amit nem szeretett volna, ez is eléggé sz@rul érintett...
Amikor hívásozni szeretnék vele, pl este amikor még rá is ér sokszor visszautasítja, merthogy fáradt stb :/
Sokszor direkt húzza az agyam mondatokkal amiket nem gondol komolyan.
Nagyon szeretem őt és mást nem tudnék elképzelni rajta kívül magam mellé..
Szerintetek?
"kicsit meg akar nekem mindent szabni, bár mondjuk én is neki.."
Hát, egyikőtöknek sem való (még) kapcsolat akkor. Dolgozzatok magatokon, de külön-külön.
Igaza van, nem kén bagóznod, gusztustalan szokás, későbbiekben lehet, hogy emiatt fognak a nők lapátra tenni, de itt vab egyből a remek példa, a mostani baratnődnek sem tetszik!
Úgy tűnik, hogy ő ilyen őszinte fajta, és magát jobban szereti, mint Téged, amivel nincs is semmi gond. Nekem úgy tűnik, hogy Te jobban szereted őt, mint Ő Téged, lehet, hogy az elejétől így van, de lehet, hogy kezd kiábrándulni belőled, nem nagyon tetszenek neki a dolgaid.
Ha nem tudod elfogadni, hogy ő ilyen, keress valaki mást, de lehet, hogy ő fog otthagyni előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!