Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg szerethet engem a lány, igaza lehet Akinarotnak? 22/F
Figyelt kérdés
Van ez az Akinator, aki nem ismerné, kérdéseket tesz fel, majd kitalálja hogy kire gondolsz. Van egy kiszemeltem, de nem nagyon érdeklem, viszont a nővére néha ír nekem. Én rá gondoltam és ennek megfelelően válaszoltam a kérdésekre, majd az jött ki eredményül hogy "a lány aki szeret téged". Ez nem vicc, tényleg így történt.2017. febr. 2. 22:51
1/3 anonim válasza:
Amennyiben nem kamu a kérdés, akkor csak sajnálni tudom a közvetlen környezeted.
2/3 anonim válasza:
Megnéztem ezt az Akinatort, hát az egy online barkochba játék. Ettől függetlenül szerethet bármelyik lány, vagy akár mind a kettő egyszerre.
3/3 anonim válasza:
"ez nem vicc, tényleg így történt." Azt elhisszük. Sajnos mostmár azt is,hogy léteznek ilyen emberek, mint te,szerintem az 5 éves öcsém nem rizsázna be ilyeneket xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!