Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Miért van ez?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és még soha nem volt barátnőm.Az osztálytársaimnak meg volt már legalább 3-4,Én még csak nem is csókolóztam soha.Már az összes haverom átesett ezeken a dolgokon szex,csók stb,én meg még oda sem merek menni egy lányhoz,mintha senkinek sem jönnék be,és ezek miatt nagyon rosszul érzem magam,úgy érzem elvagyok késve stb..ez frusztràl

2017. febr. 1. 00:51
 1/4 anonim ***** válasza:

Valamikor el kell kezdened, meddig akarsz várni? :)

Csak egyszer kell összeszedned magad és elég bátornak lenned és utána már könnyebb lesz, megnő az önbizalmad.

Esetleg ha van olyan lány aki tetszik, hívd el egy üdítőre, sütire. Persze csak ha látod, hogy ő is vevő a dologra. Olyan csajnál ne próbálkozz akin látszik, hogy nem akarna semmit, mert csak csalódnál és rosszabbul éreznéd magad.

2017. febr. 1. 01:33
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát jó de fullra nincs önbizalmam...ha már egy lány a közelemben van akkor beparázok..,megszólalni is nehéz néha..
2017. febr. 1. 02:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Csak amiatt nincs önbizalmad, mert még nemvolt senkid vagy a külsőddel is problémáid vannak?
2017. febr. 1. 02:30
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyjából rendben vagyok,elfogadtam magam olyannak amilyen vagyok,ez inkább azért lehet mert nem volt még senkim
2017. febr. 1. 11:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!