Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy alacsony kislányosabb külsejű nagyon vékony hangú lány próbál nagyon határozottan viselkedni (nem csak az ismerkedésben), néha még irányítani is, akkor tényleg azt gondolják a férfiak hogy kisebbségi komplexusa van és ez ellenszenves nekik?
Én ezt még nem vettem észre. Inkább cukinak tartanak (tudod, mint most az új Galaxis Őrzői film előzetesében a kicsi Groot-ot mérgesen), de nem gondolnak semmi komplexusra, ellenszenvet meg aztán főleg nem tapasztaltam :) Inkább az ellenkezőjét :D
Ha a látszólag ellentétes dolgokat jól tudod használni, az figyelemfelkeltő és sokak szemében különleges, vonzó, ami esetemben csak növelte a pártalálási esélyeimet.
Nem hiszem, hogy komplexusosnak néznének, irányító típus a legkevésbé sem vagyok, így ellenszenves sem nagyon lehetek.
Attól függetlenül hallatom a hangom, mert ha nem beszélek hangosan akkor nem vagyok érthető.
Nos, nekem gimiben volt egy tanárom. Alacsony és nagyon vékony volt. A hangja is. A kisugárzása, tartása, viselkedése viszont nagyon kemény volt, végtelenül pedáns, számon kérő, határozott, az összes tanár között neki volt a legnagyobb tekintélye.
Szóval, ha "próbál", akkor nevetséges, de ha mindenéből ez sugárzik, akkor nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!