Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Szerelmesek tudnátok lenni egy olyan emberbe, aki nagyon hadar, néha nem is érthető a beszéde az idegeneknek?
✅ Először is nem csak a hadarása miatt nem érted, hanem mert nem vagy hozzá szokva.
✅ Ha adsz egy kis időt, idővel hozzászoksz majd "valamennyire".
✅ Nekem is volt ilyen rengeteg embernél. Teljesen új emberek akikkel találkoztam, valahogy zárt szájjal beszéltek,vagy ferdén,vagy franc se tudja hogy hogy, de nem igen lehetett érteni :D
✅ Viszont idővel, valahogy megszoktam "valamennyire".És már jobban értem.
✅ De jah, párszor rendesen vissza kell/kellett kérdeznem vagy 2..3-szor :D
☑️ Én azt mondanám, hogy elsőnek ne dobd el a lehetőséget (csak emiatt:)
♥️ Próbáld meg ösztönözni arra, hogy "LASSABBAN" szívi ;)
Nem nőként, de a Scatman-nek is volt felesége, pedig ő még dadogással is küszködött. Vagy ennek a csávónak is van gyereke, pedig figyeld hogy darál (a reklámosok álma...):
Írásban meg van a szókincsem, mert rengeteget olvasok, csak szóban vagyok benne a csávában. Pedig gyerekként nem hadartam, olyan 13-14 éves korom óta van ez. Na mindegy, majd meglátom mi lesz. 🤷♂️😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!