Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerted meg életed szerelmét?
Direkt nem úgy írtam, hogy a jelenlegi barátnődet, feleségedet/barátodat, férjedet, hisz sokan szerintem nem a "nagy Ővel" (ha létezik ilyen egyáltalán) vagyunk együtt. Ha mégis akkor igazán szerencsés vagy :)
Te hogy ismerted meg azt a személyt, akibe eddig a legszerelmesebb voltál?

Ja, hát a leírást nem olvastam.
De így is ugyanaz,csak annyi különbség,hogy szerelmes nemigen szoktam lenni. Ahhoz túl racionális vagyok.

Két olyan ember volt eddig, akikbe nagyon szerelmes voltam, ebből az egyik a férjem.
Mindkettőjüket szórakozóhelyen ismertem meg. Az első külföldi volt, odajött hozzám, beszélgettünk, kérdezte, hogy megyek-e velük tovább bulizni. De mondtam, hogy egy barátommal jöttem, vele is fogok elmenni, nem hagyom ott. Ekkor elhívott randizni, másnap találkoztunk. Szexkapcsokat lett a vége, többnek nem volt értelme, mert ő csak átmenetileg volt Magyarországon. De nagyon megszenvedtem mikor elment, és a mai napig eszembe jut, hogy vajon mi van vele azóta. Pedig nem sokat voltunk együtt, de olyan szenvedélyes, villámcsapás szerű érzést addig senki más iránt nem éreztem.
Aztán megismertem a férjemet, szintén szórakozóhely. Egy közös barátunknak volt egy haverja, már az elején szimpatikus volt. Az este végére már csókolóztunk, aztán hazakísért. Utána elkezdtünk randizni, és elég hamar rájöttem, hogy ő az, akivel szeretnék családot alapítani és megöregedni.

2016-ban ismertem meg az interneten. Sok tervünk volt, vagyis... Inkább nekem vele. 2020-ban mentünk szét. Még mindig gondolok rá.
26N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!