Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ismerted meg életed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerted meg életed szerelmét?

Figyelt kérdés

Direkt nem úgy írtam, hogy a jelenlegi barátnődet, feleségedet/barátodat, férjedet, hisz sokan szerintem nem a "nagy Ővel" (ha létezik ilyen egyáltalán) vagyunk együtt. Ha mégis akkor igazán szerencsés vagy :)

Te hogy ismerted meg azt a személyt, akibe eddig a legszerelmesebb voltál?

2022. jan. 29. 23:10
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%
Hihetetlen,de itt.
2022. jan. 30. 07:04
 12/19 anonim ***** válasza:
Nem gondolom, hogy lenne ilyen. Bár a Cassandra Clare regények nekem is tetszettek 13 évesen.😂
2022. jan. 30. 08:03
 13/19 anonim ***** válasza:

Ja, hát a leírást nem olvastam.

De így is ugyanaz,csak annyi különbség,hogy szerelmes nemigen szoktam lenni. Ahhoz túl racionális vagyok.

2022. jan. 30. 08:17
 14/19 anonim ***** válasza:
Tehát az incelek is racionálisak?🤔
2022. jan. 30. 08:19
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem,ők csak simán balfaszok, a kettő nem ugyanaz 😅
2022. jan. 30. 08:21
 16/19 anonim ***** válasza:
Index forumon.
2022. jan. 30. 09:18
 17/19 anonim ***** válasza:

Két olyan ember volt eddig, akikbe nagyon szerelmes voltam, ebből az egyik a férjem.

Mindkettőjüket szórakozóhelyen ismertem meg. Az első külföldi volt, odajött hozzám, beszélgettünk, kérdezte, hogy megyek-e velük tovább bulizni. De mondtam, hogy egy barátommal jöttem, vele is fogok elmenni, nem hagyom ott. Ekkor elhívott randizni, másnap találkoztunk. Szexkapcsokat lett a vége, többnek nem volt értelme, mert ő csak átmenetileg volt Magyarországon. De nagyon megszenvedtem mikor elment, és a mai napig eszembe jut, hogy vajon mi van vele azóta. Pedig nem sokat voltunk együtt, de olyan szenvedélyes, villámcsapás szerű érzést addig senki más iránt nem éreztem.

Aztán megismertem a férjemet, szintén szórakozóhely. Egy közös barátunknak volt egy haverja, már az elején szimpatikus volt. Az este végére már csókolóztunk, aztán hazakísért. Utána elkezdtünk randizni, és elég hamar rájöttem, hogy ő az, akivel szeretnék családot alapítani és megöregedni.

2022. jan. 30. 12:32
 18/19 anonim ***** válasza:
Munkahelyemre besétált, bemutattak neki és amikor másodszor jött, nem ismertem fel azonnal, találkozott a tekintetünk, belém vágott a villám, összeugrott a gyomrom, csak futólag néztem rá, épp mentem valahova és vitt a lendület. Akkor ismertem fel, amikor egy pillanat alatt ott állt mellettem. Később is jellemző volt, hogy mágmesként vonzódtunk egymás közelébe bármilyen környezetben. Évek óta nem tudom kiheverni ezt a találkozást.
2022. jan. 30. 19:02
 19/19 anonim ***** válasza:

2016-ban ismertem meg az interneten. Sok tervünk volt, vagyis... Inkább nekem vele. 2020-ban mentünk szét. Még mindig gondolok rá.

26N

2022. jan. 30. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!