Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol ismerted meg a szerelmedet?
Úgy értem hogy az igazi szerelmedet, a tipikus "szerelem első látásra", amikor azt érezted amikor megláttad, hogy jobbat el sem tudtál volna képzelni!
Hol ismerted meg, hol találkoztatok, milyen körülmények között?
Például anyámnak a története elég érdekes, és azért is jutott eszembe ez a kérdés (biztos már korábban is feltették), de nem szeretném itt megosztani, viszont annyit elmondhatok, hogy gyakorlatilag pár másodpercen múlt az egész, hogy találkoznak -e vagy sem!
A badoon
3 hónapig beszélgettünk aztán 1 nap a lakásom ajtaján kopogott.
Akkor találkoztunk először és rögtön össze is költöztünk. Azóta most az első babánkat várjuk már 😊
Gyakorlatát töltötte annál a cégnél ami később a munkahelyévé is vált. Őt küldték ki terepre mintát gyűjteni, a kijelölt parcellákra meg nekem kellett kifuvaroznom, ne "bóklásszon a városi lány az Isten háta mögött egyedül, feleslegesen". :)
Emlékszem, éppen akkor különösen sok volt a munkám, még bosszankodtam is, hogy miatta kiesik az a pár óra. Azonban a mintagyűjtés alatt érdeklődött mindenről, termelt növényekről, eljárásokról stb., én meg poénkodtam a gazdaság nehézségeiről. Gyorsan úgy érződött, mintha már ismernénk egymást jó ideje.
A mintavétel után az eredmények kipostázásának ígéretével váltunk el. Aztán napokig fájt a fejem, hogy legalább egy kávéra elkanyarodhattam volna vele valahova de végül arra jutottam, furának tartott volna, ha ennyi után elhívom valamire. Kb. 1 hét telt el és megjelent újra, hogy az egyik minta nem lett megfelelő, újat kell venni. Apám volt akkor otthon és hívott, hogy soroljam fel neki a parcellákat, mert ki kell vinnie a városi lányt megint. Rövidre zárva: nem soroltam fel, hanem rohantam haza, az újabb mintavétel másolatpapírjára pedig megkérdeztem, ráírná-e a számát is. :)
Netes társkeresőn ismerkedtünk meg több mint 11 éve. 24 éves voltam, ő alig 21. Sok véletlenen múlott, hogy akkor azon az oldalon pont megtalálta az én profilomat, de azóta is azt mondja, hogy ennek ïgy kellett lennie, ez volt a sorsunk:)
2,5hétig csak üzenetekben ismerkedtünk és képeket láttunk egymásról, ismerkedés közben randira hívott, találkoztunk, megölelt, és egy sok beszélgetéssel, nevetéssel, csókokkal tarkított maratoni 12órás randi kerekedett belőle. Azóta együtt vagyunk, idén-, pár hónap múlva lesz a 10. házassági évfordulónk:)
35/N, 32/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!