Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol ismerted meg a szerelmedet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerted meg a szerelmedet?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy az igazi szerelmedet, a tipikus "szerelem első látásra", amikor azt érezted amikor megláttad, hogy jobbat el sem tudtál volna képzelni!

Hol ismerted meg, hol találkoztatok, milyen körülmények között?

Például anyámnak a története elég érdekes, és azért is jutott eszembe ez a kérdés (biztos már korábban is feltették), de nem szeretném itt megosztani, viszont annyit elmondhatok, hogy gyakorlatilag pár másodpercen múlt az egész, hogy találkoznak -e vagy sem!

2021. júl. 23. 22:46
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Egy buliban. És nagyon gyorsan egymásra hangolódtunk.. majd 2 hét üzengetés után találkoztunk és csodálatos szerelem szövődött közöttünk.. boldogan éltünk amíg meg nem halt :(
2021. júl. 23. 22:50
 2/14 anonim ***** válasza:
92%
Fogászaton 😅
2021. júl. 23. 23:19
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

A badoon

3 hónapig beszélgettünk aztán 1 nap a lakásom ajtaján kopogott.

Akkor találkoztunk először és rögtön össze is költöztünk. Azóta most az első babánkat várjuk már 😊

2021. júl. 23. 23:20
 4/14 anonim ***** válasza:
93%

Gyakorlatát töltötte annál a cégnél ami később a munkahelyévé is vált. Őt küldték ki terepre mintát gyűjteni, a kijelölt parcellákra meg nekem kellett kifuvaroznom, ne "bóklásszon a városi lány az Isten háta mögött egyedül, feleslegesen". :)

Emlékszem, éppen akkor különösen sok volt a munkám, még bosszankodtam is, hogy miatta kiesik az a pár óra. Azonban a mintagyűjtés alatt érdeklődött mindenről, termelt növényekről, eljárásokról stb., én meg poénkodtam a gazdaság nehézségeiről. Gyorsan úgy érződött, mintha már ismernénk egymást jó ideje.

A mintavétel után az eredmények kipostázásának ígéretével váltunk el. Aztán napokig fájt a fejem, hogy legalább egy kávéra elkanyarodhattam volna vele valahova de végül arra jutottam, furának tartott volna, ha ennyi után elhívom valamire. Kb. 1 hét telt el és megjelent újra, hogy az egyik minta nem lett megfelelő, újat kell venni. Apám volt akkor otthon és hívott, hogy soroljam fel neki a parcellákat, mert ki kell vinnie a városi lányt megint. Rövidre zárva: nem soroltam fel, hanem rohantam haza, az újabb mintavétel másolatpapírjára pedig megkérdeztem, ráírná-e a számát is. :)

2021. júl. 23. 23:24
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Akármilyen hihetetlen, itt, ennek majdnem egy éve
2021. júl. 23. 23:25
 6/14 anonim ***** válasza:
93%
Rám írt, egy számára égő de számomra egy ritka aranyos szöveggel. Amint megláttam élőben tudtam hogy ő életem szerelme, és sose akarom elengedni. De sajnos el kellett.
2021. júl. 23. 23:39
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Netes társkeresőn ismerkedtünk meg több mint 11 éve. 24 éves voltam, ő alig 21. Sok véletlenen múlott, hogy akkor azon az oldalon pont megtalálta az én profilomat, de azóta is azt mondja, hogy ennek ïgy kellett lennie, ez volt a sorsunk:)

2,5hétig csak üzenetekben ismerkedtünk és képeket láttunk egymásról, ismerkedés közben randira hívott, találkoztunk, megölelt, és egy sok beszélgetéssel, nevetéssel, csókokkal tarkított maratoni 12órás randi kerekedett belőle. Azóta együtt vagyunk, idén-, pár hónap múlva lesz a 10. házassági évfordulónk:)

35/N, 32/F

2021. júl. 23. 23:57
 8/14 anonim ***** válasza:
88%
Online társkereső. Véletlenül, csak játékból regisztráltam, egy buliban, heccből. Eddig 11 év és 2 gyerek az eredménye :D
2021. júl. 24. 00:39
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi a haszontalan a 7- es válaszban, hogy le van pontozva?
2021. júl. 24. 00:46
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Enyemet is lepontoztak..
2021. júl. 24. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!