Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hol ismerted meg a szerelmedet?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerted meg a szerelmedet?

Figyelt kérdés

Úgy értem hogy az igazi szerelmedet, a tipikus "szerelem első látásra", amikor azt érezted amikor megláttad, hogy jobbat el sem tudtál volna képzelni!

Hol ismerted meg, hol találkoztatok, milyen körülmények között?

Például anyámnak a története elég érdekes, és azért is jutott eszembe ez a kérdés (biztos már korábban is feltették), de nem szeretném itt megosztani, viszont annyit elmondhatok, hogy gyakorlatilag pár másodpercen múlt az egész, hogy találkoznak -e vagy sem!

2021. júl. 23. 22:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
#8 akkor veszélyes az a társkereső 😁😁. Csak heccből! Lehet így is rá gondolni 😁
2021. júl. 24. 04:59
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Először boltban találkoztunk, később 2 héttel pedig a műtőben 😅😅 balesetem volt, ő volt az ügyeletes.
2021. júl. 24. 09:22
 13/14 anonim ***** válasza:
84%
Minden témakörben lepontozzák felnőteket,tinédzsreket is.Az egyetlen kapcsolatomat,ami fél évig tartot,őt iwiwen ismertem meg vagyok csajok és pasik nevü iwiw alkalmazáson. sok ismerkedésemet ratalalsz meg love társkereső oldalakon
2021. júl. 24. 11:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Wowban.
2021. júl. 26. 08:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!