Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi a nehezebb próbatétel,nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a nehezebb próbatétel,nagy szerelmedet mással látni vagy házasságban élni valakivel,akiben az esküvő után sokat csalódsz ?

Figyelt kérdés
2020. okt. 22. 14:00
 1/7 ravenanime válasza:
37%
Hát... fogalmam nincs, de talán az utóbbi. Nekem az is elég ha a szerelmem mással látom.
2020. okt. 22. 14:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Az egész élet egy nagy próbatétel, minden reggel frissen kimászni az ágyból meghaladja sokszor az ember képességeit.

Az első rész nyilván mindenkinek fájna, a másodikra viszont az a válasz, hogy amíg nem voltál alaki férje-felesége, nem tudhatod, hogy milyen annak a valakinek a feleségének-férjének lenni, szóval a csalódás szerintem "normális", hiszen csak a tapasztalás végeredménye.

2020. okt. 22. 14:09
 3/7 anonim ***** válasza:
46%
Ezeket nem lehet így méregetni, hogy melyik a szarabb. Nyilván mindenkinek az a rosszabb, amelyikben ő maga van.
2020. okt. 22. 14:10
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

A második.

A "nagy szerelmedet mással látni" nem kellemes, de nem is tragikus. Épelméjű ember egy szakítás után felfogja, hogy a kapcsolat lezárásával nem szűnt meg az élet egyikük számára sem.

Viszont házasságban élni valakivel, akiben az esküvő után sokat csalódik, az kemény tud lenni!

Elvileg a házasság a sírig tart, legalábbis a felek erre tesznek esküt és kiábrándulva, egy szar kapcsolatban leélni egy életet az maga a földi pokol.

2020. okt. 22. 14:16
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a második borzalmasabb. Nagy szerelmemet látom boldogan mással, de egészségére. Úgyis csak egyoldalú volt ez a kapcsolat köztünk. Én egyedül vagyok, de tudatosan. Ez így marad már.
2020. okt. 22. 14:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
A második mert az első nem rólad szól
2020. okt. 22. 14:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Az első csak lelkileg fáj, a második viszont gyakorlati szinten, naponta is keseríti az életedet, szóval egyértelműen a második.
2022. jan. 5. 02:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!