Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy utaljak finoman a barátomnak arra, hogy ne kérje meg a kezem, mert gimisként én még nem állok készen erre?
Jövőhéten lesz a 18. születésnapom és általában azon a héten elég nagy felhajtást csapok magam körül. Szeretek mindent megtervezni, megszervezni. És hogy őszinte legyek, a hideg kiráz attól, ha valakit a születésnapján, vagy karácsonykor jegyeznek el.
A barátommal együtt vagyunk 4 és fél éve, beszéltünk már a jövőnkről, de nem úgy, hogy akkor már most eljegyzés és esküvő. Viszont egy elég biztos forrásból tudom, hogy a barátom elkérte az anyukájától azt a gyűrűt, ami egy régi családi örökség. Valami gyönyörűséges és már többször mondta az anyukája, hogy egyszer az az enyém lesz, higgyem el.
Félek, hogy a barátom azt eljegyzési gyűrűként akarja odaadni a születésnapi bulimon... Akitől tudom, hogy elkérte a gyűrűt, az a lelkemre kötötte, hogy nem beszélhetek neki róla, nem kérdezhetek rá nála és majd próbáljak meglepődni. De én ezt nem akarom egyáltalán, nem így és nem most. 20-21 évesen már nem lenne gond, de így, hogy nem is élünk együtt, én még gimibe járok (ő most kezdte az egyetemet)... Így nem jó. Nem akarom, hogy ott az emberek előtt kellemetlen legyen, vagy ott nagy boldogan igent mondjak, aztán ha kettesben leszünk, meg visszaadjam a gyűrűt és utána magyarázkodjunk mindenkinek. Meg én a covid alatt nem is akarnék esküvőt, jövő nyáron tartja szinte mindenki, akinek most elmaradt, annak meg nem látom az értelmét, hogy évekig jegyben járjunk.
Ne értsetek félre, nagyon szeretem és most, hogy együtt töltöttük az egész karantént tavasszal és utána a nyarat is, úgy érzem, hogy még erősebb lett a kapcsolatunk. Tehát nem szakítani akarok vele.
Ha megkér, akkor egy idióta. Simán röhögd pofán!
Mondjuk...ha a pasi 30+ éves, és van lóvéjuk, akkor...talán...esetleg...mondj igent!
egy eljegyzés még nem azt jelenti, hogy azonnal hozzá is kell menned.
én sem házasodnék meg most (7 éve vagyunk együtt), de a szándék attól még jól esne. :)
akármeddig lehet jegyben járni.
4.-nek.
Milyen 1-2 év?
Majd diploma után, mikor már van melóhelye. Vagy, tényleg legyen pénzes, ÉS, érett a FÉRFI.
Annak nem látom értelmét, hogy évekig jegyben járjunk, aztán valamikor 3-4 év múlva szóljunk, hogy ja, amúgy esküvő. Szerintem az ilyesmi kicsit nevetséges.
Úgy kérje meg a kezem, hogy akkor maximum másfél éven belül házasodjunk is össze. Ezért mondtam a kb. 20-21 éves kort, mert akkor már úgy reális a dolog.
7.-re a kérdezőnek.
Igen, és majd 22-23 évesen szülsz? Meglesz addigra a diploma? Mert stabil melód kizárt.
És amikor majd lelép a srác, és ott maradsz papír és lóvé nélkül 27 évesen, 1-2 gyerekkel, na az lesz a cumi!!!
A gyerek anyjának mod meg, hogy állítsa le finoman a hülye fiát!
Ja, és még mindig nem írtad le!
Srác kora és lóvéja?
Igen, hamar szeretnénk gyerekeket, ezt már tudjuk. :)
Jövőre kezdem az egyetemet, BA diploma után én már férjhez mennék. Szerencsés a helyzete mind a kettőnknek, stabil háttérrel rendelkezünk. Én az egyetem után édesapám cégénél fogok dolgozni, később azt átvenni (ez nem 1-2 éves project nyilván). Ő már dolgozik, be-besegít a családi vállalkozásaikba, de ez tényleg heti pár órás munkákat takar, nem dolgozik főállásban, mivel nappalin tanul.
Nem érdekel a pénze, pénzem nekem is van. Nem azért ismerkedek/szeretek/házasodok, mert pénze van.
19 éves, egy évvel idősebb nálam, ezt írtam a kérdésben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!