Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy írjam meg a barátomnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy írjam meg a barátomnak hogy lehet holnapra nekem meg jön?

Figyelt kérdés

Holnap reggel jön hozzám mar nagyon várja ő is, én is vártam meg nem kezdett el fájni a hasam. Ugy érzem reggelre meg jön,nem kéne neki csak 1 hét múlva.

Tuti szexelni akar majd mert tudja hogy csak kettesben leszünk egész nap.. És most nem tudom hogy írjam meg neki, mivan ha nem kíváncsi rá? Nem merem csak úgy leirni. Utolsó pillanatban sem akarom mondani neki.

2020. aug. 23. 22:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Tegyük fel, hogy a barátod nem egy önző telibek*rt f*szkalap, és minden tiszteletet megad neked, bármi van. Tehát:

lehet holnapra nekem megjön. (m̶e̶g̶ ̶j̶ö̶n)

2020. aug. 23. 22:16
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt párkapcsolat.... Csak a felnőtt hiányzik a képletből, ahogy látom.

Gondolom nem úgy indítotok mikor belép az ajtón, hogy neki nyom a falnak és jól megdug. Szóval lesz időd közölni vele, hogy most ez van.

A hogyan kérdés számomra értelmezhetetlen. Egyszerűen közlöd hogy megjött így ma a szex a copásban kimerül, amúgy meg lehet valami értelmes dologgal elütni az időt.

3/13 anonim ***** válasza:
96%
ennyi. Nem kell túlgondolni.
 4/13 anonim ***** válasza:
97%

Mondd meg neki, hogy most csak a farkas póz jöhet szóba.

Ül a lyuk mellett és vonyít.

5/13 anonim ***** válasza:
99%

Ilyenkor mindig megdöbbenek mennyire nem tanították meg egy csomó embernek a kommunikációnak még a minimális alapjait sem.

A helyes megoldás:

"holnap meg fog jönni"

2020. aug. 23. 22:20
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

"mivan ha nem kíváncsi rá?"

hogy mi??? Valami nagyon nagy gyökér a barátod, ha nem kíváncsi rá....

2020. aug. 23. 22:35
 7/13 anonim ***** válasza:
87%
#2-es, "Gondolom nem úgy indítotok mikor belép az ajtón, hogy neki nyom a falnak és jól megdug." Azért nekem már volt ilyen pasim xD
2020. aug. 23. 22:38
 8/13 anonim ***** válasza:
92%

- Szergej mi volt az első dolgod amikor hazaérték Irkuckba ?

- Megdöntöttem az asszonyt.

- Aztán mit csináltál ?

- Lecsatoltam a sílécet.

2020. aug. 23. 22:42
 9/13 anonim ***** válasza:
97%
Így ahogy leirtad. Ez egy természetes dolog.
2020. aug. 23. 23:29
 10/13 anonim ***** válasza:
94%

Úgy is meg lehet mondani, hogy:

"Sajnos a szokásos női okok miatt most nem érzem jól magam, jól esne egy kis jövés-menés, kettesben "csavargás". Mit szólsz? Van ötleted?

.

Az nagyon durva lenne, ha levélben megírod, hogy most ne jöjjön, mert menstruálsz. Akkor úgy tűnne, mintha amúgy nem lennél rá kíváncsi. Sőt, úgy értelmezhetné, hogy ő is csak arra kellene neked.Vagy hogy te azt hiszed, hogy csak azért jönne.

Szóval, okosan.

2020. aug. 24. 04:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!