Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Meg kellene mutatni a barátomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg kellene mutatni a barátomnak a körülményeinket?

Figyelt kérdés

Egy vidéki nagyvárosban tanulok és ott összejöttem egy sráccal. Ő ott lakik közepesen-átlagos körülmények közt albérletben.

A szüleim Budapesten egy új társasházban laknak, a lakás a jelenlegi lakberendezési irányzatok szerint lett megcsinálva és berendezve. Összeségében az átlagostól nagyon messze van.

Sokszor beszélünk telefonon, mondta már hogy felhív Facetimeon és látjuk egymást. Én nem szeretek felvágni, dicsekedni és nem szeretném ha látná egy videohívás keretében a körülményeinket több okból se: nem akarom hogy túlságosan tehetősnek gondoljon vagy hogy rosszul érezze magát amiért ő szerényebben él.. Igy általában elzárkózóm az ötlettől.

Meg kellene mutatnom a barátomnak a körülményeinket, online home tourt csinálni csak mert együtt vagyunk?

2020. ápr. 5. 19:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért a hometour meg egy facetime között van némi ámenet. Nem latszik az egész lakás, kb látszik a fejed meg némi hatter vagy csak a fal ha úgy ülsz..

Egyebként meg ha a barátosnak nincsenek komplexusai nem hiszem hogy zavarná. Nincs ebben semmi rossz, nem hiszen hogy egy facetimetól azt gondolná felvágsz. Vagy ha mégis akkor ott meg valaki nincs rendben.

2020. ápr. 5. 19:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez a mentalitas legalabb olyan veszelyes a kapcsolatotokra minha felvagos lennel...
2020. ápr. 5. 19:26
 3/6 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem tesz magasról hogy egy budapesti lakótelepen laksz. Igazából ez ilyen női probléma hogy ki hol lakik. O saját erejéből lakik egy albérletben neked meg anyádék egy tömbházban amit modern cuccokkal teliraktak.

Tényleg csak téged izgat ez

2020. ápr. 5. 20:40
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi.
2020. ápr. 5. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne felvágás megmutatni a lakást? Neked semmi közöd hozzá mert a szüleidé minden. Amúgy sem kell room tourt csinálni, nem a youtubeon vagy...
2020. ápr. 6. 05:39
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha szeret téged, akkor nem tudom, minek mutogatni a lakást?

Kérte, vagy mi?

Egyszer csak meglátja majd, nem?

Egy sima videohívásból sokmindent nem látszik a háttérből sem.

Az én egykori feleségem családja is sokkal gazdagabb volt, mint az enyém. Kicsit zavart, de inkább inspirált.

Üzenem továbbá, hogy minden panel társasház, de nem minden társasház panel.

Szerintem itt az utóbbi verzió ér érnyesül.

2020. ápr. 25. 17:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!