Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A munkahemmlyemen a főnököm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A munkahemmlyemen a főnököm fogdos. Elmondjam a barátomnak?

Figyelt kérdés

A barátom így is féltékeny, ha ezt elmondom nem hinném, hogy maradhatnék a munkahelyemen, annyira kiakadna. Eleve 4 férfivel dolgozok együtt. A legfiatalabb velem egyidős. Pénzes, jóképű, de nekem a világról alkotott képe miatt nem jön be, sosem jönnék vele össze, mégha a barátom nem lenne akkor sem.

A barátom féltékeny nagyon, mert este 9ig dolgozom hetente 3x és olyankor ketten vagyunk bent a munkahelyen. Megértem részben.

Eddig alaptalannak tűnt azonban a féltékenysége. Most azonban elkezdtem megérteni, mit látott eddig.

Munkatársról van szó, viccelődtünk, jókedvünk volt. Azonban az utóbbi napokban történt valami. Meg akarta fogni a kezem, direkt úgy adott nekem oda valamit, és a derekamat is megfogta, félreérthetetlenül.

Mit tegyek? Semmit nem akarok tőle. De nekünk most anyagilag nagyon jó lenne ha még pár hónapig tudnék itt maradni.

Rossz az hkgy nem tudom neki elmondani, de ha elmondom pusztán a féltékenység miatt sok pénztől esünk el. Mit tegyek?

2020. máj. 2. 22:06
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
60%
Igen, és aztán a barátod leveri. Ő a sittre, te meg a munkanélküli hivatalba mehetsz.
2020. máj. 2. 22:08
 2/14 anonim ***** válasza:
86%
Én inkábba HR-esnek mondanám el.
2020. máj. 2. 22:10
 3/14 anonim ***** válasza:
10%
Először megtanulnék helyesen írni 😂😂
2020. máj. 2. 22:17
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Közölted a munkatárssal hogy nem kérsz belőle? Nekem ez lenne az első lépés. Ha ez kevés jöhet a HR. Mert ők még tenni is tudnak az ügyben nem úgy mint a párod.

Nem mellesleg nem bírom a féltékenykedő embereket így én ő vele is kezdenék valamit de ez már más téma.

2020. máj. 2. 22:35
 5/14 anonim ***** válasza:
91%
Téged kellene h zavarjon annyira h ne maradj egy ilyen helyen. Nem érzed zaklatásnak? Vagy netán adod is alá a lovat? Nem mindegy...
2020. máj. 2. 23:07
 6/14 anonim ***** válasza:
33%

A párod nem véletlenül féltékeny! Vannak ilyen pasik (nem kevesen) , mint a kollégád, biztos lehetsz benne, hogy ő tovább fog menni, és jól meg fog dugni. 2 hét múlva pedig rád mászik a másik kollégád is!

Az ilyeneket csak időben, és nagyon határozottan lehet leállítani! A döntés a te kezedben van.

2020. máj. 2. 23:28
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Határozottan le kell állítani!
2020. máj. 3. 00:01
 8/14 anonim ***** válasza:
69%

Minek mondanád el, hogy kirugasson? Állítólag felnőtt vagy, akkor egyedül is kellene tudnod kezelni a helyzetet. Elhúzódsz, ha nem érti megmondod, hogy hagyja abba.

A párodat szintén érdemes volna helyre tenni..

2020. máj. 3. 00:13
 9/14 anonim ***** válasza:
48%
De ha a pasid a hr-es vagy a főnök, akkor igen. Egyébként pedig fegyelmi eljárásra való eset
2020. máj. 3. 03:06
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Kizárólag rajtad múlik, hogy leállítamsd.

Gondolkodj el azon, hogy mit értett félre, hogy bátorsága van megfogdosni téged.

Mondd meg neki, hogy neked komoly kapcsolatod van, mint kollégát kedveled, semmi több, és nem szeretnéd, ha megromlana a jó munkakapcsolatotok, mert téged ez zavar.

A párodat ebbe fölösleges beavatnod, csak valós alapot szolgáltatsz a féltékenységéhez.

Közben keresd az új munkahelyet, ha van lehetőséged.

2020. máj. 3. 04:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!