Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor lesz az évforduló? (járogatás, nem esküvő)
Figyelt kérdés
Most már azért éveket járnak a párok, mielőtt eljegyeznék egymást. Mégis ugye a nőknek nagyon fontos ez az évfordulózás kérdés.
Főleg most a neten megismert párkapcsolatoknál kérdezem (mert talán ott gyorsabban haladnak a dolgok és eléggé célcentrikusan)
Szóval milyen eseményt/történést vesztek alapul amikor meghatározzátok az évforduló időpontját?
2020. szept. 24. 06:24
A kérdező szavazást indított:
Neten amikor párba állunk/matchelünk. Utólag úgyis tudjuk, hogy ez már kapcsolat, így az első pillanat az évforduló.
Első randi napja
(Ha nem esik egybe az első randival, akkor) az első csók napja
Első szex (szeretkezés, ha úgy jobban tetszik)
Az első "szeretlek" kimondása után
Hogy megbeszéltük, hogy most már hivatalosan is egy pár vagyunk
Amikor először bemutatjuk egymást egymás barátainak/szüleinek
Megbeszéljük az évforduló időpontját
Nem tartunk évfordulót
25 szavazat
1/4 anonim válasza:
Bár nem neten ismerkedtünk meg, én arra szavaztam, hogy az első csók időpontja. Azonban nálunk sokáig nem volt kimondva hogy mi egy pár vagyunk, nem csak randizgatunk, így később mikor szóba jött hogy akkor mi van köztünk, megegyeztünk az első csók időpontjában. Csakhogy mindketten rosszul emlékeztünk, és az első csók egy héttel korábban volt mint az időpont amit kitűztünk, de már így maradt.
2/4 anonim válasza:
Én csak akkortól tekintem kapcsolatnak, hogy ez ki is lett mondva. Addig nem az, mindegy mi történik.
3/4 anonim válasza:
Megegyezés kérdése, mi utólag az első kézfogás napját jelöltük ki, hogy onnantól voltunk együtt.
4/4 anonim válasza:
Mi is megbeszeltuk. Tarskeresos kapcsolat es valahogy az elso randi es a masodik randi (1.szex) kozotti idopontban jeloltuk ki, mert o mar az elso randi utan is nagyon biztos volt benne, hogy kapcsolatot akar, de utana 1-2napra ra volt egy nagyon jo beszelgetesunk, amikor en is ereztem, hogy oke, hozza tartozom mar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!