Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan meglepő, hogy a párommal az évfordulokon kivül mást nem ünneplünk?
Mindig amikor kérdezik, és mondom, hogy csak évfordulot tartjuk, teljesen meglepődnek (volt egy csaj fel is háborodott), hogy nem tartunk hónap fordulot, meg ilyeneket.
23l
Meg kérdezhetem miért foglalkozol ezzel? xd Normális emberek nem tartanak hónap fordulót, gyerekek csinálnak ilyemit csak, és az olyas fajta kapcsolatok amúgy hamar zátonyra futnak, hidd el tapasztalat, voltam én is tini.
Szerintem örülj neki, hogy egészséges kapcsolatban élsz.
Hónapforduló?? 😮😄 Te jó ég. Ezt a tinik szokták csinálni.
Egy normális felnőtt kapcsolatban házassági, vagy sima évforduló van, meg szülinap, névnap, karácsony, húsvét, már ha ezek közül bármelyiket is ünneplik a felek.
Senki nem unnepel honapfordulot, maximum az, akinek ennyire unalmas az elete. Ha honapfordulokat unnepelnek, ugy ereznem kb allandoan unnepelunk, tekintve, hogy egy honap olyan gyorsan elszalad, hogy eszre sem veszem🤔
Meg talan azok, akiknek hatalmas teljesitmeny egyaltalan meg egy honapot egyutt lenni valakivel, mert az egy evet sem eli meg a kapcsolatuk altalaban.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!