Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Párom legénybúcsúba megy,mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom legénybúcsúba megy,mit tegyek hogy ne aggódjak? 23/l

Figyelt kérdés
Normális társaság, meg nem lesznek pl táncoslányok, ilyen haveri társaság lesz csak. Nap közben normális programokat találtak ki, este mennek max be iszogatni a városba valahova. Megbízom benne, nem adott az ellenkezőjére okot sosem, hala égnek. Szóval tudom, en vagyok hulye hogy aggódom nehogy valami legyen, rányomuljon egy lány ilyesmi. Csinálok én is programot egy barátnőmmel, talán akkor nem agyalok hulyesegeken.

2020. jún. 12. 12:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudsz mást tenni, mint megbízni benne. Eddig nem adott rá okot hogy aggódj, így nem gondolom hogy pont most akarná elrontani a kapcsolatokat. A félelmeid valahol megértem, mert megdöbbentően sok ragacs nő van. Mintha megéreznék, hogy valaki boldog párkapcsolatban van és arra mennek hogy szétdúlják. A párodon múlik, hogy elküldi őket melegebb éghajlatra vagy sem. Próbálj meg bízni benne és magadban, más megoldás nincs.
2020. jún. 12. 12:21
 2/6 anonim ***** válasza:
8%

Legyel hirtelen nagggyon beteg, vannak smink tippek amiktol sz@#$rabbul nezel ki nem jobban. Pl sapadtabb arc stb. Talan otthon marad Veled. Ezt nagyjabol 2x tudod eljatszani. Utana mar nemhogy gyanus de gaz. Szoval SOS esetekre van max 2alkalom.

N

2020. jún. 12. 12:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Azt nem szeretném, hogy kihagyja, gyerekkori baratja a srác, meg hadd érezzék jól magukat... Csak na, én is inkább attól félek amit az első kommentelő írt, hogy sok ilyen nyomulós ribi van sajnos:(
2020. jún. 12. 12:32
 4/6 anonim ***** válasza:
82%
Ez elég bunkó lesz, de neked miért kell olyan pasi, akire egy nyomulós ribi le tud csapni? Ha egy nyomulós maca el tudja csábítani, az mit jelent számodra? Nem azt, hogy nem szeret elégg, hogy nemet mondjon? Ha nem szeret igazán téged, akkor meg minek együttlenni vele?
2020. jún. 12. 12:37
 5/6 anonim ***** válasza:
13%

Oltozz Te be a nyomulos macanak. Inkognitoban es nyomulj ra. Ha eleg ittas es jol leplezed magad, hamar ki tufod deriteni: megcsalna e. Es ha nem,akkor nyugodtan hazamesz. Eldobod a maca szerkot es bontasz egy bort. :)

N

2020. jún. 12. 12:52
 6/6 anonim ***** válasza:
65%
Az ilyen nyomulós ribiknél már csak az ok nélkül féltékeny libák a rosszabbak. Kérdező, kezdj magaddal valamit, tuningold az önbizalmad, tereld el a figyelmed, mert ha nem adott rá okot, akkor nem fair kivetíteni rá a saját problémád. Ha normális és szeret, akkor nyomulatnak rá napestig, akkor se csábul el, ha meg elcsábuló fajta, akkor az egész kapcsolatotok alapból nem ér semmit. Ennyit kell felfogni és máris könnyebb.
2020. jún. 12. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!