Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos ember miért akar legénybúcsún nyálat csorgatni?
Mi 3 éve házasodtunk össze a férjemmel, azóta van egy kisfiúnak és nagyon úgy néz ki úton van a tesó is. :) igen ám, de a barátai közül nősül az egyik srác, és hivatalos a férjem a legénybúcsúra. Engem ez nem zavarna, ha nem azzal szekálna "VICCBŐL ", hogy de jó lesz majd a " kislányokat nézni"... Ez nekem tök rosszulesik. Magának a vőlegényenek is van egy pár hónapos babája. Csak szerintem nem kéne ezt erőltetni?!
Családosként vonagló nőket nézni más mint 25-30 évesen...
Minden férfi szeret meztelen nőket nézni. Tök mindegy hogy mennyire élte ki magát annó, vagy hány gyereke van. Ilyen a világ. #6-osnak igaza van, jobb egy olyan kapcsolat, ahol a férj akár viccelődni is mer ezzel a ténnyel, mint egy olyan, ahol letagadja, csak hogy a feleségének véletlenül se kelljen szembenéznie a világ egyik legtermészetesebb dolgával.
Amúgy meg ha a férjedből egy ilyen szökőévenkénti sztriptízbározás az izgatott kisiskolást hozza ki, az annak a jele, hogy valóban ritkaságszámba megy neki az ilyesmi, aminek akár örülhetnél is.
Ne keríts neki nagy feneket, mert azt fogja érezni, hogy 1) a felesége még ennyit is sajnál tőle, 2) nem érdemes nyíltnak lennie előtted.
Ha ugyanazt a tál ételt nézném az asztal fölött unalmas lenne, de éhségcsillapításra nagyon is megfelel. Ilyen a házassági életben a nő, férfi szemmel.
Az, hogy más nőt néz az a frissen sült kenyér és a pár napos szikkadt kategória. De kaját nem dobunk ki, csak ha romlott.
Te vagy a szikkadt kenyér. :D Bundáskenyeret még lehet belőle csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!