Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családos ember miért akar legénybúcsún nyálat csorgatni?
Mi 3 éve házasodtunk össze a férjemmel, azóta van egy kisfiúnak és nagyon úgy néz ki úton van a tesó is. :) igen ám, de a barátai közül nősül az egyik srác, és hivatalos a férjem a legénybúcsúra. Engem ez nem zavarna, ha nem azzal szekálna "VICCBŐL ", hogy de jó lesz majd a " kislányokat nézni"... Ez nekem tök rosszulesik. Magának a vőlegényenek is van egy pár hónapos babája. Csak szerintem nem kéne ezt erőltetni?!
Családosként vonagló nőket nézni más mint 25-30 évesen...
#19-es! Minden férfi ilyen normális asszonyról álmodik mint te.
Köszönöm a hozzászólásod.
Akár tetszik, akár nem, egy már szült és/vagy terhes nő nem veheti fel a versenyt és fiatal, jó testű táncosnővel. Teljesen érthető, hogy szívesen néznek egy fullos csajt, főleg ha otthon unalmas, szétcsúszott anyukák meg idegesítő puják várják őket.
Egyébként mi a fenének kell legénybúcsút rendezni egy olyan embernek, akinek már van kölyke?
Ez egy idióta meglátás! Attól még mert vannak egy nőnek gyerekei, vagy épp terhes nem lehet szexi és kívánatos?!
Én sem 40 éves,"ősanya" típus vagyok, de na mondja már nekem senki, hogy normális dolog, hogy otthon malmozik ebben az esetben a menyasszony is a pár hónapos babával, míg a vőlegény nézi a táncosnőt... Ha úgy lenne az egész szemlegeltetés, hogy nincs gyerek, és a barátnő / élettárs / feleség nem 2 büfiztetés mellett várja az Apukát, teljesen más szitu lenne!!!!
Döntsük már el mit akarunk... :)
Csini Barbie baba "szuperanyut " aki állandóan edz, lepasszolja a gyereket és közben szalad a lakás és nincs mindig friss étel a hűtőben? Hja, hogy akkor meg azért lép félre a férj/partner mert az igazi OTHHON érzést nem teremti meg az asszony.. :)
Fordítva, ha mi mennénk vetkőzőpasikat nézni egy lánybúcsún kitörne a 3 Világháború. Egy-két ember felfogása elképesztő itt.
Szerintem ezt ők nem erőltetik, hanem jól esik nekik egy kis kikapcsolódás. Nem kellene ezt felfújni, nincs benne semmi különös.
Most jöttél rá, hogy a párod férfi és a szebbik nem tetszik neki?
Aki nem leszbikus, azzal ez a helyzet. Inkább örülj, hogy nem a helyes fiúkat lesi.
Hát, azért jó pár anyuka mellett elbújhat némelyik gyermektelen... Ez a "nem veszi fel a versenyt" nagggyon erős túlzás. Az igények, az életmód és a genetika fog dönteni, nem a kor. Én magam nem vagyok topmodell kinézetű, de nagyon sok ilyen anyukát látok, nálam jóval idősebbeket is. ☝️
Ez is akkora tévedés, minthogy hüvelyi szülés után tág lesz a nő. Ha nincs erre kiható komplikáció, ott is a genetika mondja majd meg a tutit. Az én férjem 2 gyerek után sem érez különbséget, még ha van is esetleg. Szerinte szűk vagyok, és én is érzem. Ennyit a fhaszságokról, saját tapasztalat, nem a netről szedtem. Akinek elcseszett szövetei vannak, az gyerek nélkül is tágabb.
Az életvitel ugyanez... Egy összeszedett, igényes nővel nem veheti fel a versenyt egy lusta, igénytelen. Még akkor sem, ha gyermektelen. Hozzám nyugodtan bejöhet a kedves károgó, enni lehet a padlóról. Van olyan gyermektelen ismerősöm, akinél még a cipőmet is undorral veszem le, pedig tanult család, nem putriban élnek.
Függetlenül mindenkinek az -egyébként tiszteletben tartott- nézetétől, ezeket a hülyeségeket 2019-ben jó lenne már elhagyni... Mindenkinek arra van módja és ideje, amire akarja. Ugyanígy aki igénytelen, az az volt és az is marad. Ezek nem gyerekfüggő dolgok, csak sokakból hamarabb kihozza az elnyomott oldalt a gyerekvállalás.
Oké, hogy sokan nem akarják másét nevelni (én sem akartam soha), de attól még az egyén nem lesz értéktelenebb. Egyszerűen csak nem passzolnak az elképzelések. Ezer más oka ia lehetne.
Ja, a férfiakat meg ne húzzuk már le az agyatlan véglények szintjére egytől-egyig... Van egy csodálatos férjem, aki rajong értem és ezt minden nap érezteti. Van szeme, meglát mást is, de nem csorgatná másra a nyálát. Inkább hazajönne dugni. Bármilyen hihetetlen, tudom hogy engem szívesebben nézne. Nem mindenkinél ez az életcél, nem érnek véget az igények egy táncosnőnél. A férfiaknak is vannak igényeik minden tekintetben normális partnerre...
Kiélte magát!! Utolsó legénybúcsún amin voltam, 70+os öreget lehoztak a műsorra.Jöjjön X bá maga rég látott ilyet. Csajok 1-2órát voltak majd az öreg amikor a csajok hazamentek,kivont karddal szaladgált hogy ő megb...a őket! Tánc alatt 3 50+os pasi ott fogta a csajt ahol érte.
Pont mert ők nem látnak otthon ilyet már+kapuzárási pánik.
Kérdező pont hogy a 1+1gyerek illetve az 5 hónapos baba a baj!
Figyeljetek, én is házasságban élek de még mindig nehéz elfogadni a tényt. Mindkét fél megunja előbb-utóbb egymást. Amelyik hamarabb, az lesz az "uralkodó" fél. Tökmindegy mi is történik. Az egész azon alapul, hogy felneveljétek a gyerkőcöket, mert hogy nekik család kell. De közben te meg vagy egy megszikkadt kenyér leszel az asztalon, akibe néha belekóstolnak vagy az a megszikkadt kenyér akit nemcsak kóstolnak hanem néha bundáskenyeret is csinálnak belőle :D
Ígyis úgyis szar a házasság.
SENKI NE HÁZASODJON ÉS SZÜLJÖN GYEREKET aki ezt nem tudja elviselni!
Nekem se kellett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!