Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ismerted meg életed...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerted meg életed szerelmét?

Figyelt kérdés

Direkt nem úgy írtam, hogy a jelenlegi barátnődet, feleségedet/barátodat, férjedet, hisz sokan szerintem nem a "nagy Ővel" (ha létezik ilyen egyáltalán) vagyunk együtt. Ha mégis akkor igazán szerencsés vagy :)

Te hogy ismerted meg azt a személyt, akibe eddig a legszerelmesebb voltál?

2022. jan. 29. 23:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
52%

Tanított.

1 évig voltunk együtt. Mai napig, 24+ év után is, gondolkodás nélkül meg tudnék halni érte, vagy megölni a világot.

2022. jan. 29. 23:14
 2/19 anonim ***** válasza:
43%
Badoo
2022. jan. 29. 23:19
 3/19 anonim ***** válasza:
74%

Ugyanabban a színházi produkcióban játszottunk szerelmeseket, aztán a színlelésből valóság lett. Ekkor huszonkét éves voltam, míg ő huszonnégy.

26/N

4/19 anonim ***** válasza:
60%
Akibe eddig a legszerelmesebb voltam az a férjem. Egy helyen laktunk, egy szórakozóhelyre jártunk baráti társasággal, latasbol már régóta ismertem, de érdekes módon akkor nem vonzott. Aztán elkezdtünk beszélgetni, utána már mindennap tartottuk a kapcsolatot, találkozgattunk a bulikon kívül is. Szexkapcsolat lett először belőle mert én nem akartam komoly kapcsolatot, mert akkor nem olyan régen lett vége az előző kapcsolatomnak. De aztán ő többet kezdett érezni irántam, majd később a részemről is átalakult szerelemmé. 7 éve vagyunk azóta együtt.
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
KRESZ tanfolyamon.
2022. jan. 29. 23:21
 6/19 anonim ***** válasza:
62%

Wowon( mmorpg játék) ismertem meg 13 éves koromban.

Már több mint 5 éve, hogy szétmentünk, de együtt hatalmas dolgokat teremthettünk volna.

2022. jan. 29. 23:59
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
You Tuben táncolt. Kommenteket irtam neki. Messengeren beszélgettünk. Utána elmentem hozzá. És megcsókolt. Sokszor.
2022. jan. 30. 00:04
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Itt kezdtünk privi üzeneteket váltani, majd csetelni, pár hónap után személyesen találkoztunk. Kalandnak indult, 2,5 éve vagyunk együtt. Sosem szerettem ennyire senkit.
2022. jan. 30. 00:14
 9/19 anonim ***** válasza:
6. egy sikeres raid nem számít hatalmas dolognak
2022. jan. 30. 00:24
 10/19 anonim ***** válasza:

Egyetemi koleszban ismerkedtünk meg.

De kellett még 10 év mire összejöttünk. Jelenleg a férjem.

2022. jan. 30. 05:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!