Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt először plátói szerelmed? És honnan ismerted?
Nekem 14 éves koromban, együtt jártunk gyód tesire. Ráadásul egy évfolyamba is jártunk, ezért fülig beleestem, ami az általános suli végéig tartott. Akkoriban nem mertem kezdeményezni, csak mikor már elmentünk középsuliba..természetesen elhajtott. :( 23F
Nektek volt ilyen plátói szerelmetek?
A plátói szerelemről ma már volt itt egy kérdés, szerintem ez a téma szó szerint szóra sem érdemes. Minek beszélni a nagy semmiről?
23 évesen ne a gyerekkori ábrándjaidat kergesd, hanem építs fel egy komoly kapcsolatot, mint egy normális felnőtt férfi.
1
Van kapcsolatom, csak leírtam az én élményemet..már réges rég túltettem magamat rajta. :)
4
gyk-s idegember, írtam én olyat, h. nem boldog és nem életképes csaj nélkül?!
minek forgatod ki a szavaimat?
2.: Azért remélem az ovisokról már leszoktál. XD XD XD
Bezzeg az én időmben mi nem plátói szerelmesdit játszottunk az oviban hanem megmutattuk a másiknak mi van raktáron... [Ok én fullba tolta ma zsidót úgyhogy anélkül moziztam, hogy nekem kellett volna "perkálnom" érte. :D ]
Első "szerelem" az ált. suli 1. osztály. :D Már az akkori fogalmaim szerint. A mai fogalmaim szerint 5. osztály. Mondjuk annyi különbséggel, hogy én legalább kinyitottam számat.
#6!Nyugi, a mostani már felnőtt, sőt, nem is azonos az oviskorival🙂
Mutogatás nálam is játszott, de abba nem voltam szerelmes😂
Minden ovis felterképezi a másikat, főleg a kisfiúk. Hiába, az egészséges ösztönök. Koedukált biliztetés, természetes a tapasztalatazerzés. Megmutatják egymásnak; meg a fiúk is és veszettül viháncolnak.Meg doktorost játszanak. Ezek egészséges dolgok.
De ha megnyitnák az ovit a genderek előtt, hogy szexről mesékjenek az unokámnak, fiamnak (majdnem egyidősek), akkor a jó Isten kegyelmezhet nekik, de én nem fogok.
A test megismerése még nem szex.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!