Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogyan ismertétek meg életetek párját, a szerelmeteket, a nagy Ő-t?
Ismerkedem egy fiúval, már korábban elkezdett tetszeni, kiderült, hogy én is tetszem neki. Sokat járunk társasozni közös ismerőshöz. Mindig azt szeretném, hogy vele legyek egy csapatban. Iszogattunk is és nagyon jól elvoltunk ketten. Egyszer úgy érintette meg a nyakam, tarkóm, mint még korábban a két előző kapcsolatomban senki. Annyira átjárt az érzés, hogy onnantól ugy érzem nincs visszaút. (Pedig az előző páromnak mondtam, hogy szeretem ha cirógatja a nyakam, de sose sikerült így neki.)
Azóta egy buliban csókolóztunk, és olyan jó volt vele. Nem akartam hazamenni. Másnap átmentem filmezni hozzá, akkor is csókolóztunk, de annyira megnyugtató vele lenni, olyan jót tudtam volna aludni vele.
Annyira jó érzés nekem, hogy ő neki is milyen jó érzés, hogy megérintem. Úgy érzem, hogy ő vele letudnám élni az életem.
Szerintetek lehet, hogy ő a nagy ő, ezen érzések alapján?
És ti hogyan találtátok meg ?
22/l
Megint le fognak pontozni, mert nem jövök cukormázas tündérmesével: mi Tinderen találkoztunk, az appot igazán egyikünk sem vette komolyan, amolyan munka/egyetem melletti esti szórakozás, szocializálódás volt mindkettőnknek, nyitottan állva egy komoly kapcsolat lehetőségéhez. Rengeteget beszélgettünk, engem bannoltak is az egyik képem miatt, így csak az ő üzenetei jöttek át, fordítva nem tudtam jelezni semmit(egy mém volt, nem tetszett a Tindernek :D), utána új telefonszámmal (anyukáméval) újraregisztráltam és elkezdtem pörgetni, hogy újra megtaláljam. Ő közben az egyik képem alapján megtalált instán, ott folytatódott a történet. Egy ideig nem tudtuk, mi lesz velünk, én akkoriban rettenetesen szkeptikusan álltam a férfiakhoz, aztán randiról randira megenyhültem.
A mi történetünk nem a tipikus tinderes "dugtunk, aztán alakult" sztori. Egyikünk sem azt kereste, egyikünk sem akart veszetten kapcsolatot. Imádtuk a randijainkat, mindegyikre kérdések és ötletek egész listájával mentünk a fejünkben, imádtunk és a mai napig imádunk beszélgetni.
Szerintem ő a "nagy Ő" nekem. Azóta együtt élünk és mikor valaki a Tindert szidja, csak összemosolygunk: már csak a lottón kellene ilyen szerencse.
Én is Tinderen ismertem meg akárcsak a 2-es válaszoló.
Akkoriban lángvörösre befestettem a hajam. Gondolkoztam.Már több mint 1 hónapja szakított velem az exem.Ő éli a saját világát.
Én is élhetném.
Keresgéltem az alkalmazások között,és megtaláltam a Tindert. Feltöltötttem magamról a maximális fotók számát.
Volt többszáz match-em,akivel jobbra húztuk egymást.
Jött az első randi.
Nagyon szimpi srác,minden tökéletes.Csak épp a randi végére kiderült,hogy ő nem tolerálja,hogy cigizem,így nem lett belőle semmi.
Aztán jött a második én is eléggé visszahúzódó típus vagyok,de azért ennyire még én sem.
Ebből azért nem lett semmi.
Aztán jött a harmadik,és itt jön a lényeg(ezen a téren is bebizonyosodott,hogy három a szerencse számom)
Eljött oda ahol lakom/laktam
Leparkolt az Opel F Astrájával a ház előtt.(Az első 2 betűje az én monogrammom.)És átnyújtott egy csokor rózsát,meg 2 tábla Milkát.
Az egyiket odaadtam a tesómnak.
Mivel szerettünk volna 2-esben beszélgetni,ezért elmentünk sétálni.
Aztán másnap megtörtént az első csók,és egy pár lettünk.Januárban pedig összeköltöztünk,5 hónapra rá.
Én büszkén mesélem ezt a történetet.
Még a középiskolában. :) már akkor is nagyon tetszett, felettem járt 3 évvel. Miután leérettségizett, évekig nem láttam.
5 év után futottunk össze egy házibuliban, 15 éve házasok vagyunk. :)
Egy játékban, jelszós volt a szoba és volt egy közös ismerősünk, és bejutottam. :D
Párom afkolt, aztán láttam róla egy képet profilján és nagyon megtetszett, írogattunk utána 0-24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!