Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Álmában beszélt és ezt mondta?
Arra ébredtem fel az éjszaka kellős közepén, hogy a férfi,akivel egy ideje találkozgatunk(még nem mondtuk ki, hogy szeretjük egymást, ezért nem mondom a páromnak...de amúgy nagyon szeretném!)a hasáról az oldalára fordul és közben azt mormolta, hogy :lennél a baratnőm? Vagy hogy a baratnőmként akarlak? Azt hiszem az első volt inkább.
Azt hittem álmodom, de nyitva volt a szemem és figyeltem őt és ö is fenn volt utána...vagy lehet nem is álmában mondta? Nem mertem megkérdezni, mert nem hittem el. Csak próbáltam értelmezni. Szinte biztos vagyok benne,hogy nem álmodtam, mert éber alvó vagyok és minden kis neszre felébredek és láttam ahogy megfordul, figyeltem őt és hallottam...
Utána egy darabig nem is aludt vissza és én sem. Reggel pedig egymást átölelve aludtunk még vissza pár percre. Meghitt volt, de nem ismételte meg azt,amit éjszaka mondott.
Ti mit gondoltok? Rólam álmodott? Vagy lehet én beszéltem valamit álmomban és arra reagált? Én amúgy szoktam vele álmodni.
Szerintetek fogja mondani, hogy szeret? Érezhet már ilyet?

Biztos nem emlékszik.
Biztos rólad álmodott.
Mond el neki mit tapasztaltál, és utána mond, hogy együtt akarsz lenni vele.
Annyira szeretlek titeket. Két cuki... imádjátok egymást helyettem is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!