Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Igazán csak egy kiegyensúlyozo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazán csak egy kiegyensúlyozott párkapcsolat kell a boldogsághoz?

Figyelt kérdés

A hétköznapokban beszélek erről. Általánosságban.. szeretem az énidőt, szeretek elolvasni egy könyvet, nézni egész este egy sorozatot egyedül.

De valamiért mégis úgy érzem a tényleges boldogság a megfelelő ember mellett van, akivel az ember biztonságba érzi magát, biztos benne, hogy szeretik, hogy mellette van a másik.

Titeket mi tesz boldoggá, ha nem egy kapcsolat?

2022. jan. 25. 23:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó párkapcsolat tényleg nagyon jó. Én is akkor voltam utoljára boldog, amikor szerettük egymást a párommal. Most egyedül boldogabb vagyok, mint miután megromlott a kapcsolatom és próbáltam megjavítani, de boldogtalanabb, mint amikor jó volt.
2022. jan. 25. 23:50
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem csak az kell hozzá. Nekem van egy csomó minden, amivel nagyon elégedett vagyok (pl. egy kiegyensúlyozott párkapcsolatom), de épp a karrierem romokban. Persze karrierista vagyok, és nem, egyáltalán nem vagyok boldog :D
2022. jan. 25. 23:56
 3/10 anonim ***** válasza:
68%
Senki mellett nem tudnám biztonságban érezni magam, szóval nekem nem.
2022. jan. 26. 00:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem megvan mindkettőnek a varàzsa ès az ideje.

Kèt komoly kapcsolat van mögöttem. Ès mindkettőnek megvolt az a varàzsa, hogy jó volt csak azèrt lètezni, mert a màsikkal együtt tettük 😅

Az egyedüllètnek viszont a függetlensèg varàzsa mellett ott van az is hogy az lehetsz aki csak akarsz. Úgy ès abba az irànyba fejlődsz amelyikbe csak szeretnèl. Ès annyi ùj embert ismersz meg amennyit csak akarsz.

Ez kèt vèglet, ès mindkettőt jò megèlni.

2022. jan. 26. 00:02
 5/10 anonim ***** válasza:
4. Csak az a baj hogy a korunk emberének egyszerre kell a kapcsolat biztonsága meg a full azt csinálok amit akarok. Abba az irányba fejlődsz? Miért ezt csak egyedül lehet? Olyat nem hallottál hogy a másik inspirálja?
2022. jan. 26. 14:14
 6/10 anonim ***** válasza:

5. Nem azt mondom hogy a kapcsolat a fejlődès halàla, de tapasztalataim szerint visszafog.

Èn legalàbbis azt tapasztaltam hogy sokkal aktívabban fejlődök a szakmàmban, hobbikban ès szemèlyisègileg mikor èpp nincs komoly kapcsolatom 😅

Màr csak a megspórolt idő ès energia miatt is. Plussz ugye nem kell a màsikra tekintettel lenni.

2022. jan. 26. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:
6. Semmi gond de akkor nem kell majd x év múlva azon sopánkodni hogy nincs melletted a párod. Cserélbe nagyon fejletten fox meghalni.
2022. jan. 26. 14:37
 8/10 anonim ***** válasza:

7. Te nem èrtetted a vàlaszom lènyegèt

Mindkettőnek megvan az ideje.

A kapcsolat kèt ember fejlődèse, az egyedüllèt csak a sajàtod. Ez a kettő teljesen külön dolog 😅 Huszonèvesen èn azt vallom hogy minèl többet egyedül. Mert így vagyok kèpes fejlődni annyira, hogy amikor talàlkozom azzal az emberrel, akivel az összes tovàbbi èletem le akarom majd èlni lesz is valami amit adhatok neki.

Ès kèt komoly kapcsolat között egy normàlis ember amúgy is tart egy nagyobb szünetet.

Szerinted nem ciki az aki annyira nem nèzi magàt, hogy csak màsokban talàlja meg a boldogsàgot?

2022. jan. 26. 15:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Oké huszonévesen, de én meg nem a nagyon fiatal korosztály vagyok. Huszonévesen még nem az elkötelezödés korszaka zajlik, kár szerintem azt az időszakot idevenni.
2022. jan. 26. 15:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Akkor te màr elmèletileg túl vagy ezen a szakaszon. Ès kèszen àllsz arra az elköteleződèsre ahol kicsit hàttèrbe szorul az ön ès nagy teret kap a közös fejlődès

Làtod? Nem ütközik össze az èn, ès a te elmèleted 🙃

2022. jan. 26. 15:32

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!