Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Elképzelhető, hogy a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy a nők többsége nem akar komoly kapcsolatot, csak a társadalmi elvárások miatt köti le magát, hogy tisztességes nőnek tűnjön?

Figyelt kérdés
2022. jan. 23. 16:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
38%
Nem.
2022. jan. 23. 16:45
 2/17 anonim ***** válasza:
32%
Nem, senkit nem èrdekelnek a társadalmi elvárások.
2022. jan. 23. 16:54
 3/17 anonim ***** válasza:
13%

Akarnak csak mindegyik magához képest magasabb kategóriából szeretne. Az egyrészt nem mindenkinek jut másrészt pedig akinek jut is sorba kell állni érte. Egyszer sorra kerülnek nem kérdés csak várniuk kell. Addig meg elvannak a Tinder egyéjszakásokkal vígan.

Hogy miért akar mindegyik magasabb kategóriából az szerintem sokrétű. Egyrészt Tinder/Instagram meg hasonlók miatt azt látják, hogy elérhető, másrészt anyukájuktól azt tanulták, hogy ők jobbat érdemelnek, mint az apukájuk.

2022. jan. 23. 16:54
 4/17 anonim ***** válasza:
82%
Megint ezek az alaptalan általánosítások. Látsz 3 olyan nőt a környezetedben, akire azt gondolod, hogy igaz LEHET, és nem veszed figyelembe a másik több százat, akikre meg nem.
2022. jan. 23. 16:55
 5/17 anonim ***** válasza:
69%

"Akarnak csak mindegyik magához képest magasabb kategóriából szeretne. "

Ahányszor leírja valamelyik fogyi ezt úgy, hogy látom is, annyiszor fogom leírni: Soha.nem.vártam.férfitól.olyan.dolgot.amit.én.nem.tudok.ugyanúgy.nyújtani.

Ha körülnézek az ismerőseim között, akkor általában egymáshoz hasonló párokat látok, de olyan is akad, hogy látok egy szép csajt, a párja meg olyan, hogy én még egy randira se mentem volna el vele, neki viszont tetszik. A fordítottjára is van persze példa, de sehol sem tapasztaltam, hogy bármelyik felállás általános lenne.

2022. jan. 23. 17:01
 6/17 anonim ***** válasza:
89%
Lexarjuk a társadalmi elvárásokat és a "tisztességes nő" képét. AZ meg mi?
2022. jan. 23. 17:02
 7/17 anonim ***** válasza:
81%

9

30 vagyok, nincs gyerekem, 8 éve kapcsolatban vagyok. Tanult vagyok, átlag feletti keresetem van. Mindenem megvan. Erre voltál kíváncsi?

Soha nem kellene ronda, kövér, elrontott életű, frusztrált, gyűlölködő, buta férfi. Mivel nem ez a szintem. Sajnálom, ha neked egy kövér, 3 gyerekes egyedülálló, feltételezhetően totál kétségbeesett nő.

2022. jan. 23. 17:19
 8/17 anonim ***** válasza:
16%
A nők többsége komoly kapcsolatot akar, csak a felük esetleg mással is szexelne. Legalábbis az alapján, hogy az emberek (nők és férfiak egyaránt) fele félrelép.
2022. jan. 23. 17:26
 9/17 anonim ***** válasza:
3%

#10 Mégis vasárnap délután gyakorikérdéseken lúzer kérdésekre adsz válaszokat ahol azt állítod tanult vagy, átlag felett keresel, a faszid nem ronda és a te állítólagos szintedet hozza. Akár hiszed akár nem az előbb említett 45 éves elvált nő is szépnek gondolta magát... Sőt még tanultnak is (ált. iskolai tanító néni...). Bizony.

Csak én érzek itt ellentmondást!? Válaszolnod nem kell ;).

2022. jan. 23. 17:29
 10/17 anonim ***** válasza:
88%

"Mégis vasárnap délután gyakorikérdéseken lúzer kérdésekre adsz válaszokat ahol azt állítod tanult vagy, átlag felett keresel, a faszid nem ronda és a te állítólagos szintedet hozza."

És akkor mi van? :D

" Sőt még tanultnak is (ált. iskolai tanító néni...)"

Te komolyan lenézel egy általános iskolás tanítónénit?

2022. jan. 23. 17:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!