Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit lehet tenni ha zavarban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha zavarban vagyok tőle? Oktató-diák

Figyelt kérdés

Felnőtt képzés keretei között járok iskolába, és ott van egy férfi oktató aki tetszik nekem, és emiatt zavarba vagyok az óráján, le blokkok ha esetleg szólít vagy ha hosszasan a szemembe néz és úgy magyaráz. Nem vagyok biztos benne, hogy közömbös vagyok neki, de azt sem tudom hogy bizonyosodjak meg ebben.

Mit tehetnék?

2022. jan. 21. 16:40
 1/8 A kérdező kommentje:
Nő vagyok
2022. jan. 21. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Arra szoktak figyelni akik figyelnek az órán. Hidd el, ha 2 embert érdekel akkor eléggé sokáig tud azok szemébe nézni. Ha 50-en figyelnének akkor már megoszlana.
2022. jan. 21. 16:48
 3/8 anonim ***** válasza:
87%

Azert...na!

Azt megallapitani, hogy nem vagy kozombos a szamara, mert egy oktato az oran oktat, es rad nez (mivel neked is mondja a dolgokat), az kicsit eros.

Szerintem koncentralj valami masra..mondjuk az anyagra

2022. jan. 21. 16:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Az anyagra ettől jobban nem is tudnék mert a legjobb vagyok belőle 😃

Ezt a hosszas nézést nem is gondoltam szentírásnak, mint írtam is, nem tudom biztosra, és azt is kérdeztem, hogyan tudhatnék meg többet anélkül, hogy jól beégetném magam nála ha mégsincs senki ilyesmi..

2022. jan. 21. 16:53
 5/8 A kérdező kommentje:
Legutóbbi órán nem voltam, és kérdezősködött is hogy hol vagyok.
2022. jan. 21. 16:55
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Basszus...a ferfi oktatók elete egy alom. Minden heten van egy kerdes hogy szerelmes lettem az oktatoba. Azok meg minden evfolyambol meghuznak 1-2 csajt, akik mind azt hiszik, ok az egyetlenek.
2022. jan. 21. 17:03
 7/8 A kérdező kommentje:
Akkor menj oktatónak.
2022. jan. 21. 17:04
 8/8 anonim ***** válasza:
79%

Nezd, ha jo vagy benne, erdekel az anyag, akkor legyel jofej vele es ajanld fel, hogy egy pia mellett esetleg mondhatna tobbet is. (Fogalmam sincs, hogy mit tanulsz)

Altalaban az ilyen kepzeseknel az oktatok lazabbak szoktak lenni, szoval nem gaz (es nem is annyira egyertelmu) egy ilyen gesztus

2022. jan. 21. 17:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!