Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elfogadnál egy ehhez hasonló transznemű nőt barátnőnek
egy valódi, átlagos kinézetű nő helyett?
Gynandromorphophil vagyok, szóval igen. Bár nem pont őt...
2022. jan. 16. 18:11
13/23 anonim válasza:
Hála Istennek nem vagyok ilyen micsodákra rászorulva. Arról nem is beszélve, hogy a párom köröket ver rájuk külsőre.
2022. jan. 16. 18:21
14/23 anonim válasza:
Ennek pénisze van
2022. jan. 16. 18:24
15/23 anonim válasza:
Tehát hímnemű.
2022. jan. 16. 18:28
16/23 anonim válasza:
Egy férfinak született ember soha a büdös életben nem lesz nő, értsétek már meg. Se testileg, se lelkileg. Akkor sem nő, ha annak érzi magát. Ez egy mentális betegség, abból is a súlyosabb fajta. Ha én azt mondom egy orvosnak, hogy vágja le a karomat, mert én úgy érzem, hogy az nem hozzám tartozik, és teljesebb életem lenne nélküle, akkor azonnal küldenek a pszichiátriára. Ha meg az orvos megcsinálná nekem, akkor lecsukják. Jogosan. Ezeket meg támogatják abban, hogy a nemiszervüket megcsonkítsák. És a világ ennek tapsikol és ünnepel basszus. Nagy bajok lesznek itt 5-10 év múlva.
2022. jan. 16. 18:47
17/23 anonim válasza:
16-os a számból vette ki a szót.
Arról nem is beszélve, hogy felháborító, hogy a nők számára fenntartott eseményeken, rendezvényeken, szervezeteken stb ezeket a mentálisan beteg pasikat szerepeltetik polkorrektségből, pedig ha egy nő ezzel a kinezettel indulna a szépségkirálynő választáson akkor csak kapná az ívet, hogy hogy gondolta.
Bár ez csak a jéghegy csúcsa a transzokkal kapcdolatos problémákat illetően.
Tök mindegy hogy néz ki ez a személy, akkor sem nő.
2022. jan. 16. 19:09
18/23 anonim válasza:
Meglestem a keresőben a többi képét is, van ott azért néhány árulkodó fotó. Élőben bármelyik férfi simán levágná, hogy nem nőnek született. Szerintem heteroszexuális férfi egyszerűen nem gerjed be a transzneműekre akármilyen szépek. Én nőként nem tudnék megkívánni olyan férfit, akinek puncija van.
2022. jan. 16. 19:27
19/23 anonim válasza:
16.
Social Justice Warriorok véleménye - gondoltam keresek egy gif-t, de inkább nem. Szerintem tudod mit gondolnának erről, menne az üvöltés, sovinisztázás, nácizás, ilyen-olyan "fóbozás", fehérfelsőbbrendűzés, vallásosozás a kedves lilahajú, 70-es évekbeli SZTK szemüveget hordó 200 kilós néniktől és a szintén nagyon bájos szakállas és egyben a Figyelő alkatát megöröklő srácoktól akik üvöltenek is egyet a "környezetvédelem nevibe" aminek semmi köze a témához, de nem baj.
2022. jan. 16. 19:34
20/23 anonim válasza:
Mi van, hogyha ő dug meg téged (és még nagyobb is neki)?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!