Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék ápolónőkkel , nővérkékkel ismerkedni?
Figyelt kérdés
Nem egyéjszakás kapcsolatot keresek. 40f2022. jan. 15. 14:49
1/8 anonim válasza:
Itt más út nincs, be kell menni a kórházba. Vérvételt ajánlom
2/8 anonim válasza:
A vérvétel alatt van idő kialakítani egy rövid társalgást és viszonylag intim közelségben is vagy a másikkal
3/8 anonim válasza:
Honnan veszed, hogy az ápolónők buták? Megnéznélek amikor majd esetleg kórházba kerülsz te vagy a hozzátartozód, akkor majd hogy viszonyulsz az ápolónőkhöz. Örülni fogsz ha valaki segít rajtad, meg a nyavalyádon! Az ápolónőknek is el kell végezni a megfelelő iskolákat, a diplomás ápolókról nem is beszélve.
Nem szabad lenézni és degradálóan nyilatkozni senki hivatásáról.
4/8 anonim válasza:
Onnan veszem, hogy voltam már kórházban nèhányszor, utolsó.
5/8 anonim válasza:
Gyere 1-es,megmutatom milyen buta vagyok, amikor nyeletem veled a gyomor szondát. A csórósággal nem tudok vitatkozni. Sosem volt egy anyagilag elismert szakma, és nem is lesz.
6/8 anonim válasza:
Erre a szakmára mindig is azok mentek, akik semmi másra nem voltak jók. Èhbèrèrt szart takarìtani emberek alól, lehetetlen időbeosztásokban, ennyi ez a szakma, a legbutább nőknek. A diplomás ápólok más kategória, azt mèg èn is elismerem.
7/8 A kérdező kommentje:
6 os szerintem nincs igazad. Akikkel én találkoztam mind kedves , lelkiismeretes , elhivatott teremtés volt. Csak hát akkor nem voltam független. De most az vagyok és elhatároztam hogy megakarok ismerkedni egy egészségügyben dolgozó tüneményes nővérkével.
2022. jan. 16. 08:06
8/8 anonim válasza:
6-os élesztettél már újra embert? Kellett már 5 perc alatt döntened? Dolgoztál már pl intenzív osztályon? Ott szerinted csak orvos van? Ki tölti a legtöbb időt a beteggel?
Na hagyjuk is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!