Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Helyénvaló az, hogy már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyénvaló az, hogy már a beszélgetés elején megkérdezik a nők, hogy "mivel foglalkozol?"

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Várom a kommenteket.
2022. jan. 15. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
90%
A férfiaknak is ez az első kérdésük. De ők nem a pénzre mennek.Á dehogy....
2022. jan. 15. 15:25
 62/69 A kérdező kommentje:
Az a férfi, aki Gigolo vagy selyemfiú, az a pénzre megy. De a pasik többség se nem Gigolo sem nem selyemfiú.
2022. jan. 15. 15:26
 63/69 anonim ***** válasza:
17%

Túltoljátok!

A nő olyan, mint a gomba. Sötétben kell tartani, nedvesen, és trágyával etetni.

https://www.youtube.com/watch?v=Jhm1-xdmofU

2022. jan. 15. 15:26
 64/69 anonim ***** válasza:
97%
#64! Nem férfi, max sekélyes ösztönlény 😂
2022. jan. 15. 15:34
 65/69 anonim ***** válasza:
100%

Engem is megkérdeznek a pasik h mivel foglalkozom

Még se akadom ki

2022. jan. 15. 21:15
 66/69 anonim ***** válasza:
#62: Menet közben szeretik lehúzni a másikat.
2022. jan. 15. 21:41
 67/69 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező, tedd fel neki a kérdést előbb, mit dolgozik, mennyi félretett pénze van, van e háza autója. Am én ismerek olyan pasit, aki 1. lusta dög volt a munkahelyén, elvett egy pénzes csajt és most a vállalkozása tulaja lett, bevallottan semmit nem csinál, csak félredug.

2. Volt főnököm főbarátnője egy pénzes csaj volt, finanszírozta a pasi összes üzleti hóbortját, a 6 db megalapított cégét, a pasinak a csupasz valogán kívül semmije se volt, és csak félredugni volt képes.

2022. jan. 15. 22:15
 68/69 anonim ***** válasza:

Én szerintem helyénvaló, nemtől függetlenül, ha megkérdezzük, mivel foglalkozik a másik - nyilván olyan korban, amikor már egyértelmű, hogy dolgozik, és nem tanul. Azét nagyon sok mindent elmond a másikról az, hogy hol dolgozik, hol tölti az élete nagy részét, milyen munkához van "gyomra", milyen értékrendje van... szóval nemcsak az anyagiakat.

Hogy hozzak személyes példát, van rengeteg olyan "pénzes" foglalkozás is, ami nálam azonnali tiltólista kb. - pl. ha vki Zepternél és hasonló cégeknél "eladó" és azzal tölti a napjait, hogy nyugdíjasokat paliz be és veszi el a nyugdíjukat mindenféle hülyeségre; vagy ha verőember jellegű követelésbehajtó, vagy ha drogdíler, vagy ha chippendale táncos vagy épp férfiprosti. Sőt, vannak olyan tisztességes foglalkozások is, amiknek a képviselőivel nem szívesen ismerkednék, pl. kaszkadőr, aki nagyobb eséllyel hal meg a munkája során, mint bárki más.

Meg pl. nyilván pl. egy vegán nem akar egy vadásszal összejönni, vagy egy konzervatív vallásos egyéb egy sátánista rockbanda zenészével... és ez teljesen normális dolog.

Amúgy voltam olyan párkapcsolatban, együtt is éltünk, ahol több, mint 2x annyit hoztam haza, mint a párom, az én lakásomban éltünk és én még az arányosnál is többet fizettem. Nem a pénz miatt lett vége.

Ezek után, ha vki ezen kiakad, vagy nem hajlandó válaszolni, azt hagyom, mert úgyis elkönyvelt golddiggernek csak azért, mert puni van a lábam között, meg egy hisztis kis rinyafiú.

2022. jan. 17. 15:49
 69/69 anonim ***** válasza:
100%
Mit kéne kérdeznie? Hogy mi volt a jeled az oviban? Vagy abból is azt veszed le, hogy golddigger?
2022. jan. 17. 16:23
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!