Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyénvaló az, hogy már a beszélgetés elején megkérdezik a nők, hogy "mivel foglalkozol?"
jaj, a pasik is ugyanúgy felteszik az elején.
AMúgy meg érdekel, mivel tölti a napjait. Ezen csak azok akadnak ki, aki valami sz.r munkát végeznek. A legtöbben szívesen beszélnek a mun kájukról.
Szerintem ez a legalapabb kérdések/témák egyike. Jó kiindulóalap a beszélgetéshez. Aki ebből azt szűri le, hogy a másik pénzéhes az buta, sorry. Ennek semmi köze a pénzéhességhez.
Velem is volt olyan, hogy töl normálisan online társkeresőn megkérdeztem a férfit mivel foglalkozik. Nem rögtön úgy hogy szia mit dolgozol, hanem beszélgettünk egy ideje, és amikor az előző téma laposodott akkor hoztam fel.
Utána nem írt többet, valaki folyton kikerülte a kérdést. Szerintem egészséges lelkületű felnőtt ezen nem sértődik meg és nem tartja nagy dolognak hogy leírja. Fiatal vagyok, nem érdekel a pénz, amúgy sem várnám el hogy más tartson el. De oké, nem kell olyan mentalitasú ember aki mindenkit aranyásónak néz.
"Tök általános kérdés,"
Vagy inkább arról van szó, hogy a kérdésből majd simán leszűri, hogy kb. mennyi pénz van a bankszámlámon, és annak fényében majd leépíti/felépíti velem a kapcsolatot.
Marhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!