Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Helyénvaló az, hogy már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyénvaló az, hogy már a beszélgetés elején megkérdezik a nők, hogy "mivel foglalkozol?"

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Várom a kommenteket.
2022. jan. 15. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
11%
Szeretem tudni ha lefekszem vele utána eltud vinni nyaralni és milyen életet tud biztosítani.
2022. jan. 15. 11:52
 2/69 A kérdező kommentje:
😅😃
2022. jan. 15. 11:53
 3/69 anonim ***** válasza:
90%
Ez alapján nem lehet különbséget tenni a pénzéhes és nem pénzéhes nők között. Nem tudom, aki ezen megsértődik, az hogy gondolja, hogy ki lehet kerülni az ismerkedés során, mivel tölti a napjait.
2022. jan. 15. 11:53
 4/69 anonim ***** válasza:
95%
Az emberek a napjuk 1/3-ad részét munkában töltik…mi olyan marha meglepő azon, hogy valaki kíváncsi arra, hogy mit csinálsz a napod jelentős részében? Tök általános kérdés, ha ezen megsértődsz, akkor eléggé szégyellheted a munkád…
2022. jan. 15. 11:54
 5/69 anonim ***** válasza:
84%
Bocs, elírtam, 1/3 részét. Már rám ragad a debilség erről az oldalról….
2022. jan. 15. 11:55
 6/69 A kérdező kommentje:
Ne ferdítsd el a kérdésem hármas. Nem arról van szó, hogy ezt a kérdést el kell kerülni. Arról van szó, hogy miért kell az ELEJÉN feltenni. Nagyon átlátszónak tűnik, hogy mire megy ki a játék.
2022. jan. 15. 11:55
 7/69 anonim ***** válasza:
91%

jaj, a pasik is ugyanúgy felteszik az elején.

AMúgy meg érdekel, mivel tölti a napjait. Ezen csak azok akadnak ki, aki valami sz.r munkát végeznek. A legtöbben szívesen beszélnek a mun kájukról.

2022. jan. 15. 11:57
 8/69 anonim ***** válasza:
94%
Mert ez annyira bizalmas kérdés, vagy mi? Én értem, hogy óvatosnak kell lenni, de ez már paranoia. Teljesen alapinfó, hogy mi a munkád.
2022. jan. 15. 11:57
 9/69 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem ez a legalapabb kérdések/témák egyike. Jó kiindulóalap a beszélgetéshez. Aki ebből azt szűri le, hogy a másik pénzéhes az buta, sorry. Ennek semmi köze a pénzéhességhez.

Velem is volt olyan, hogy töl normálisan online társkeresőn megkérdeztem a férfit mivel foglalkozik. Nem rögtön úgy hogy szia mit dolgozol, hanem beszélgettünk egy ideje, és amikor az előző téma laposodott akkor hoztam fel.

Utána nem írt többet, valaki folyton kikerülte a kérdést. Szerintem egészséges lelkületű felnőtt ezen nem sértődik meg és nem tartja nagy dolognak hogy leírja. Fiatal vagyok, nem érdekel a pénz, amúgy sem várnám el hogy más tartson el. De oké, nem kell olyan mentalitasú ember aki mindenkit aranyásónak néz.

2022. jan. 15. 11:58
 10/69 A kérdező kommentje:

"Tök általános kérdés,"

Vagy inkább arról van szó, hogy a kérdésből majd simán leszűri, hogy kb. mennyi pénz van a bankszámlámon, és annak fényében majd leépíti/felépíti velem a kapcsolatot.

Marhaság.

2022. jan. 15. 11:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!