Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Helyénvaló az, hogy már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Helyénvaló az, hogy már a beszélgetés elején megkérdezik a nők, hogy "mivel foglalkozol?"

Figyelt kérdés
A kérdés adott. Várom a kommenteket.
2022. jan. 15. 11:51
1 2 3 4 5 6 7
 31/69 anonim ***** válasza:
100%

“Szerintem azoknak a pasiknak van igaza, akiknek sok nő van az életében, de nem köti magát le.“

De honnan tudod, neked egy sincs. És elég szar véleménnyel vagy róluk, szerintem hagyd őket.

2022. jan. 15. 12:36
 32/69 anonim ***** válasza:
100%
Mégis itt vagy és másokkal beszélgetsz. Ha annyira magányra vágysz, akkor minek vagy itt? Olvass meg okoskodj magadnak!
2022. jan. 15. 12:38
 33/69 A kérdező kommentje:

Komoly nincs. De kavarni mindig van kivel.

Ehhez elég elmenni hétvégén egy szórakozó helyre.

2022. jan. 15. 12:38
 34/69 anonim ***** válasza:
91%
A fb társkeresőn két férfivel ismerkedtem meg. Az egyik ugyanolyan szakon végzett a Bölcsészkaron, mint én. A másik meg Képzőt végzett, mint a családomban jó páran. Mégis, milyen világban jelenthet problémát, hogy ezt tudtam? Honnan tudtam volna meg, hogy a bölcsész mennyi pénzt keres? Honnan tudtam volna meg, hogy a grafikus mennyi pénzt keres? (Nem tudtam meg, természetesen.)
2022. jan. 15. 12:47
 35/69 anonim ***** válasza:
92%

Mivel a napunk egy részét ( jó részét ) ez teszi ki ezért fontos tudni.

Mikor még fiatalabb voltam akkor azt kérdezzem meg mit tanulsz? De ha már nem fősulira járunk vagy szakmára hanem dolgozni akkor nyilván arra fogok kérdezni.

2022. jan. 15. 12:50
 36/69 anonim ***** válasza:
7%
Amióta haszonszerzési kiváncsiság hajtja az érdeklődőket, igen, gáz, azelőtt nem volt gond.
2022. jan. 15. 12:56
 37/69 anonim ***** válasza:
90%
A napjaid/ életed jelentős részét munkával töltöd. Az, hogy milyen munkád van, sokat elmond rólad. Pl érdeklődés (ezzel lehet továbbvinni a beszélgetést mondjuk), tapasztalatok (pl sokat utazol, arról is lehet beszélgetni), milyen történeteid vannak a munkával kapcsolatban (ez is jó beszédtéma). Ez is része annak, hogy ki vagy, az hogy mennyit keresel vele, csak egy része ennek. De a lényeg, hogy mit dolgozik az ember, az fontos része az életének, ezért egy fontos infó róla, és miről szól a randi? Az ismerkedésről. Akkor miért baj, hogy meg akarjuk ismerni a másikat, és azt, hogy amúgy amikor nem randin van, mivel tölti a napjait? Aki ennyire paranoiás, hogy egy ilyen teljesen átlagos kérdéstől már be is pánikol annak felesleges ismerkedni. Vagy a 10. házassági évfordulóra tartogatod ezt az infót ajándéknak? “Boldog évfordulót szívem, amúgy bérszámfejtő vagyok.”
2022. jan. 15. 13:07
 38/69 anonim ***** válasza:
76%
Mint az Így jártam anyátokkal c. filmsorozatban. :) Barney-ról a legutolsó részig nem lehet tudni, hogy mivel foglalkozik.
2022. jan. 15. 13:13
 39/69 A kérdező kommentje:

"Az, hogy milyen munkád van, sokat elmond rólad. Pl érdeklődés (ezzel lehet továbbvinni a beszélgetést mondjuk),"

Ez egy jó indok a pénzéhes nőnek, hogy a fizetést megbecsülje.

Az érvelésed meg azért is butaság, mert vannak emberek, akik utálják a munkájukat, csak nincs más. Mert a logikádból következően a McDonald's-os krumplisütő akkor szereti a konyhai munkát.

2022. jan. 15. 13:13
 40/69 anonim ***** válasza:
100%
És ha egy nőt érdekel mennyit keres a férfi akivel ismerkedik, az akkora bűn?
2022. jan. 15. 13:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!