Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyénvaló az, hogy már a beszélgetés elején megkérdezik a nők, hogy "mivel foglalkozol?"
Tőlem a pasik is megkérdezik.
Van diplomám, de nem azzal helyezkedtem el. Közalkalmazotti munkát tudtam volna csak szerezni, micel nincsennek olyan kapcsolataim... Portás vagyok egy gyárban, a cég alkalmazottja vagyok (nem vagyonőri alvállalkozós simliskedés) . Jó a fizetésem. Félévente jutalmat is ad a cég.
Van amúgy egy házam is.. De amint kimondom hogy portás vagyok, az előkelő diplomások akik amúgy nem dolgoznak/minimálbért keresnek és a szülőkkel laknak rögtön lekopnak. 🤔
Jobb is, az ilyen úgyis csak egy ingyenélő parazita lenne. Tarthatnám az úri s3ggét.
Hát a biztonsági őr munkára tényleg nem lehet büszke az ember. Alja munka az, amilyen a mosogatás, a WC tisztítás, vagy az utcaseprés.
Az alja munka meg - szerintem - akkor lehet elfogadható, ha az ember mellette tanul.
Akkor azt gondolhatja a csaj, hogy: szar munkát csinál ez a pasi, de legalább tanul mellette, lenni akar valaki. Tehát ez csak átmeneti munka, és addig is, míg nincs rendes szakmája, dolgozik. De aztán majd lesz rendes iskolai végzettsége, szakmája.
Ellenkező esetben, ha valaki megelégszik az alja munkával, ignorálva lenne. Ha én nő lennék, nem állnék szóba ilyenekkel. Abban igaza van a csajoknak, hogy tróger pasi nem kell nekik.
De tényleg ennyi erővel semmit se kerdezz mert megkérdezed kedvenc parfüm ? Aztán mond egy 40 ezres árút .. vagy mi a hobbid ? Rally autó építés
Már ezekből is látszik mely hobbi költséges.
Miért, miről beszélgessek egy még idegennel?
Ha azt kérdezem, hogy merre lakik, akkor meg amiatt néz pénzéhes ringyónak az ilyen betegagyú. Lényegében teljesen mindegy, mit kérdezek. A szakmát azért szoktam kérdezni, mert azzal töltöttem személy szerint a legtöbb időt az életemben... Gondolnám, hogy jó közös téma lehet dolgozó emberek között.
"53/56 A kérdező kommentje:
Hát a biztonsági őr munkára tényleg nem lehet büszke az ember. Alja munka az, amilyen a mosogatás, a WC tisztítás, vagy az utcaseprés."
Voltam Olaszországban, mikor a kukás-maffia sztrájkolt. Olyanok voltak az utcák, mint a poszt-apokaliptikus filmekben. Volt ahol 3-4 patkány üldözte a macskát! Komolyan!
WC pucolás...oké, majd ha menned kell, és áll a trágya... >:)
Ingatlanos a volt csajom, mindig előny, ha van portás a házban, ahol lakást kínál, az emberek fizetnek a biztonságért.
És igen, suli alatt voltam őr. 12-24-ben, egy irodaházban. Akkoriban, diákként jó pénz volt a 600/óra, alvásért. És ott már volt komoly net, már akkor, amikor sokan azt sem tudták, hogy mi a fene az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!