Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyénvaló az, hogy már a beszélgetés elején megkérdezik a nők, hogy "mivel foglalkozol?"
Akkor másról se beszéljünk a randin. Egyetemre jársz/jártál —> pénzes munka —> pénzéhes vagy
Merre laksz? —> az lerobbant hely —> csóró vagy. Milyen hobbid van? —> ahhoz különleges eszközök kellenek —> pénzes vagy. Fittnek tűnsz, sportolsz valamit? —> az drága lehet —> pénzes vagy.
Te a randin miről szoktál beszélni? Mindenről le lehet vezetni (durva általánosítgatással, ahogy te is teszed) hogy csóró vagy, vagy pénzes. Vagy csak az időjárás a téma?
A következő kérdésük ha megmondom, hogy hú, avval elvileg jól lehet keresni....
Célszerű kerülni hasonló témákat, ha nem akarsz aranyásó r.bancnak tűnni.
Elvégre a világ még pár egyéb dologból is tevődik össze. :)
#42, igen, te beszélj az időjárásról, neked úgyis már mindegy.
Nem olvastam a kommenteket, magamtól válaszolok.
A nők folyton azt nyomják, hogy nekik ez csak azért fontos, hogy legyen beszéd téma, meg tudják, hogy mit csinál egész nap a másik fél, a pasi.
FAXT!!!!!
A válaszoddal beárazod magad. Őr vagyok = csóró lúzer. IT szakértő = szülök neki, mert pénzes.
Haverom rendszeresen a "Biztonsági őr vagyok, egy bankban." választ adja. 2. randija nem sok van. Mellesleg tényleg biztonsági "őr", egy bank IT biztonsági részlegének 3. embere, igen komoly fizuval, 7 számjegyűvel.
Nekem volt olyan barátnőm, aki valami multinál volt, 2+ évig jártunk, sosem kérdeztem meg, hogy ő ott takarít vagy igazgató, ennyit is csak azért tudok róla, mert jártam érte a meló után.
Szóval ha megkérdi a csaj, csak simán rakd ki a számlakivonatod, és a lakásod meg kocsid papírjait, oszt' matekozzon!
Ja igen, még valami.
Dolgoztam X helyen. Egy KOMOLY helyen.
Mikor elmondtam, volt aki pofán röhögött, volt aki anyámba küldött, mert hazudok, és nem 1! De voltak akik egyből a "Húúú, nem tudod elintézni, hogy,...", "Hú tudsz nekem olyan...", ..
Anno volt rendvédelmis rokonom, aki 43 évesen nyugdíjas volt, az akkori fizuk feletti pénzzel.
Ilyenkor mi van, ha ennyit mond: "Nyugdíjas vagyok."?
Gondolom OFF, mert valami rokkantnak bélyegzitek, nem?
A nők egy része pénzéhes, ahogy a férfiak egy részének csak a huszonéves pipik kellenek. Live with it.
Szerencsére vannak ennél értelmesebb emberek is a világon, akik nem sértődnek vérig, ha a foglalkozásukról kérdezik őket.
44
A biztonsági őrrel nem a fizetése a probléma, hanem az a gond, hogy egy hamis felsőbbrendűségi érzéssel (és szolgálati fegyverrel) rendelkező ember (ez nem mindenkinek jön be), aki ráadásul egész nap vagy egész éjjel üldögél és kurvára unatkozik, ja és mittómén, óránként egyszer körbejárkál. Tényleg vonzó foglalkozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!