Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vágyik így egy férfi egy másik nőre?
Figyelt kérdés
Ha egy férfi szerelmes a párjába, attól vágyhat szexre más neki tetsző nővel is?2022. jan. 13. 23:12
2/7 anonim válasza:
Ha én szerelmes vagyok, nem vágyom másra abszolút!
4/7 anonim válasza:
Sajnos de, ne legyünk álszentek. Ősi ösztön. Viszont ezért ember az ember, hogy tudjon uralkodni rajtuk.
5/7 anonim válasza:
Ha az állítólagos nő a szerelme azt hiszi , hogy szerelmes belé a párja az lehet hibás következtetés.. 2-3 év után szerintem simán elhalkul férfiban és nőben is ez a nagy szerelem, aztán újra észre veszik a vonzó embereket, de ott már a hűség dönt ki milyen beállítottságú.. Szerintem aki 1xer csalt az nem olyan társas lény aki ne csinálná meg többször, ez mélyen kódolva van az emberekbe.
6/7 anonim válasza:
Érdekes hogy azt hiszik, hogy az előbb csal, aki még nem csalt.
Olvastam régebben erről egy pszichológiai tanulmányt, és ott az az eredmény volt, hogy pont azok dőlnek meg először az erkölcsi válságban olyan helyzetben jobban meg, akik szentül hiszik hogy ok aztán nem. Míg aki már átment és tanult a múlt hibájából, nagyobb eséllyel áll ellent legközelebb.
Persze van az a réteg aki mindent és mindenki széjjelcsal, de szerintem egyáltalán nem ilyen fekete fehér a valóság, hogy ki lehessen jelenteni hogy ez vagy az ilyen vagy olyan. Mert akkor az ember nézhet nagyokat..
7/7 anonim válasza:
Első házassagomban többször csaltam, jelenlegiben nem csalnék, sőt még a gondolatra is hányingert kapok!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!