Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feltétel nélküli szeretet az, ha akkor is szeretem a páromat, ha megcsal, visszaél a bizalmammal, megver és kihasznál?
#10: Legalábbis párkapcsolatban nem létezik szerintem. Én azzal sem értek egyet egyébként, hogy a szülő-gyerek kapcsolattal együtt jár, ott is mindkét fél profitál.
A feltétel nélküli szeretetet szerintem max. spirituális tanítók tudják igazán megtapasztalni, de azt sem egy konkrét személy felé, hanem az élőlényekre kiterjesztve.
Nem kell szó szerint venni a kifejezést!
Józan ész keretein belül feltétel nélküli!
Egyébként józan paraszti ésszel tudja ezt minden értelmes ember.
12 - "Józan ész keretein belül feltétel nélküli!"
Tehát akkor erre nincs konkrét fogalom, ha jól értem, mindenki, mindenféle szeretetre rámondhatja, hogy feltétel nélküli. Vagy mégis ki határozza meg, mik a józan ész keretei? Csak mert van, akinek az sem nagy bűn, ha megverik, vagy megcsalják, más pedig már azon is kiakad, ha a párja 5 perccel később ér haza a megszokottnál.
Feltétel nélküli szeretet az én olbasstomban: szeretem minden hibája ellenére és elfogadom úgy ahogy a sors elém rakta.
Megcsal, átver, hazudik, megvezet, kihasznál, jatszmazik, bánt lelkileg úgy rakom ki ahogyan illik.
A feltetl nélküli szeretet nem egyenlő azzal hogy eltűrd a szar embereket.
32/F
Szerintem a normális emberi viselkedés + hibák!
(aki bántja a másikat az nem szeret)
Egyébként mindenki maga dönt neki mi fér bele, mivel szubjektív dolog!
"A feltétel nélküli szeretet az, ha akkor is szeretem a páromat, ha megcsal, visszaél a bizalmammal, megver és kihasznál?"
Ezt naivitásnak hívják!
Igen vannak ilyenek is, akik megszokják a szart de nem mernek lépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!