Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » A feltétel nélküli szeretet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feltétel nélküli szeretet az, ha akkor is szeretem a páromat, ha megcsal, visszaél a bizalmammal, megver és kihasznál?

Figyelt kérdés
Hiszen ha ilyen esetben elmúlik a szeretet, akkor az nem feltétel nélküli. Akkor a feltétel nélküli szeretet esetében ezeket a dolgokat tolerálni kell, igaz?
2022. jan. 9. 21:05
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

#10: Legalábbis párkapcsolatban nem létezik szerintem. Én azzal sem értek egyet egyébként, hogy a szülő-gyerek kapcsolattal együtt jár, ott is mindkét fél profitál.

A feltétel nélküli szeretetet szerintem max. spirituális tanítók tudják igazán megtapasztalni, de azt sem egy konkrét személy felé, hanem az élőlényekre kiterjesztve.

2022. jan. 9. 21:30
 12/29 anonim ***** válasza:
92%

Nem kell szó szerint venni a kifejezést!

Józan ész keretein belül feltétel nélküli!

Egyébként józan paraszti ésszel tudja ezt minden értelmes ember.

2022. jan. 9. 21:30
 13/29 A kérdező kommentje:

12 - "Józan ész keretein belül feltétel nélküli!"

Tehát akkor erre nincs konkrét fogalom, ha jól értem, mindenki, mindenféle szeretetre rámondhatja, hogy feltétel nélküli. Vagy mégis ki határozza meg, mik a józan ész keretei? Csak mert van, akinek az sem nagy bűn, ha megverik, vagy megcsalják, más pedig már azon is kiakad, ha a párja 5 perccel később ér haza a megszokottnál.

2022. jan. 9. 21:35
 14/29 anonim ***** válasza:
100%

Feltétel nélküli szeretet az én olbasstomban: szeretem minden hibája ellenére és elfogadom úgy ahogy a sors elém rakta.

Megcsal, átver, hazudik, megvezet, kihasznál, jatszmazik, bánt lelkileg úgy rakom ki ahogyan illik.

A feltetl nélküli szeretet nem egyenlő azzal hogy eltűrd a szar embereket.

32/F

2022. jan. 9. 21:41
 15/29 anonim ***** válasza:
Most itt hiába írogatja a gyk kommandó, hogy ha ferdén néznek rájuk, már rögtön ki van ba*szva a pali/csaj. Szerintem az életben bőven van példa az ellentétjére, hogy megacsalás, átverés stb után vele marad a párja. Akár többszöri eset után is. Verés után is, akár. És szerintem se helyes a dolog, de létezik a jelenség.
2022. jan. 9. 21:51
 16/29 anonim ***** válasza:

Szerintem a normális emberi viselkedés + hibák!

(aki bántja a másikat az nem szeret)

Egyébként mindenki maga dönt neki mi fér bele, mivel szubjektív dolog!

2022. jan. 9. 21:57
 17/29 anonim ***** válasza:

"A feltétel nélküli szeretet az, ha akkor is szeretem a páromat, ha megcsal, visszaél a bizalmammal, megver és kihasznál?"

Ezt naivitásnak hívják!

2022. jan. 9. 22:12
 18/29 anonim ***** válasza:
Te egy erős önbizalom hiányban szenvedsz, párosul mellé egy önelfogadási blokk is. Rossz minták, rossz gyerekkori tapasztalatok, bár én ezekre csak tippelek.
2022. jan. 9. 22:16
 19/29 anonim ***** válasza:
15 de az nem szeretet, hanem valami más
2022. jan. 9. 22:23
 20/29 anonim ***** válasza:

Igen vannak ilyenek is, akik megszokják a szart de nem mernek lépni.

2022. jan. 9. 22:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!