Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hisztek a feltétetel nélküli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hisztek a feltétetel nélküli szeretetben?

Figyelt kérdés

2020. máj. 15. 10:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
0%
Persze.
2020. máj. 15. 10:16
 2/16 anonim ***** válasza:
0%
van más fajta?
2020. máj. 15. 10:19
 3/16 Noren1989 ***** válasza:
78%
Nem, nem hiszek. Mindennek van feltétele, ami, ha nem teljesül, elidegenedik számodra a személy...gondolj csak bele...
2020. máj. 15. 10:21
 4/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát emberek esetében nem igazán.

Bár van olyan, hogy szeretünk valakit, minden józan ész és érv ellenére, többnyire ez szerelemben fordul elő, de ott meg nyilván vonzó az illető, szóval ott is van feltétel.

Talán a gyerekét képes az ember feltétel nélkül szeretni.

Ettől függetlenül a kutyám az egyetlen, aki tudom, hogy feltétel nélkül szeret engem. Ha egy kutya megszeret valakit, szereti akkor is, ha az illető láncra veri, elhanyagolja végletekig, belerúg és sorolhatnám...

2020. máj. 15. 10:23
 5/16 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem nincs ilyen dolog. Soha nincs tökéletes szerelem és ettől lesz igazán jó. Mindig kellene kompromisszumok. "Kéne a szépbe egy kicsi kis csorba, hogy ne unjak rá túl hamar"
2020. máj. 15. 10:23
 6/16 anonim ***** válasza:
52%
Igen. A kutyámat feltétel nélkül szeretem. Szülő gyermek kapcsolatban is lehet ilyen, de egy hazudozó, erőszakos, lusta, kihasználó, megcsalo nőt/férfit szeret, az komplett idióta.
2020. máj. 15. 10:42
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó, biztos, hogy a kutyádat feltétel nélkül szereted? Akkor is szeretnéd, ha agresszív volna és szétszedné a kedvenc macskádat vagy szétharapná a gyereked arcát? Vagy azért szereted, mert olyan, mint a legtöbb kutya: egy szeretetbomba, aki az életét adná érted bármikor? A kutyák feltétel nélküli szeretetében hiszek, de fordítva nem.
2020. máj. 15. 10:49
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Van. Pl ott az élő példa a pár hónapos kisfiam. Hiába tőlem függ az élete és én adom neki a táplálékot, ha nem adnám is feltétel nélkül szeretne, mivel ő még nem tudja mi a hamis, önző "szeretet", amit saját önző módon ki akarjuk használni a másikat. Fordított esetben viszont a szülő nem mindig képes tiszta szívvel szeretni a gyermekét.
2020. máj. 15. 11:40
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki kutyákról, meg a gyerekéről beszél. "Felnőtt párkapcsolat" Vagy én értelmezem rosszul a kérdést?
2020. máj. 15. 11:43
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

A feltétel nélküli szeretet egyszerű naivitás meg erőltetés. Na meg persze hazugság. Senkit nem fogsz szeretni igazán ha sorozatosan átver, megaláz, olyan dolgokat tesz amik egyáltalán nem férnek bele az értékrendedbe. Akkor sem ha a gyereked, akkor sem ha a kutyád. Persze, mindenki bekamuzza, hogy ő imádja a gyerekét attól függetlenül, hogy nem jó ember és nem jó dolgokat tesz. De a viselkedésükből teljesen egyértelmű, hogy ez nem így van.

Egy kapcsolatban pedig semmi helye a feltétel nélküli szeretetnek. Ahhoz, hogy működjetek együtt változni és csiszolódni kell, folyamatosan fejlődni. Semmi olyat nem kell elfogadni ami megnehezíti a kapcsolatot vagy rombolja. Ezeken változtatni kell nem pedig ráhagyni, hogy jajj hát te akkor is szereted és akkor is vele maradsz.

2020. máj. 15. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!