Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik dec.24. -én egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik dec.24. -én egyedül lesztek, nem irigyled azokat akik a párjukkal lesznek boldogságban, szeretetben?

Figyelt kérdés
Azt hittem talán nem leszek egyedül,de aztán mégis.Most még úgy érzem nem akarok bedepizni,de ha ott lesz az a nap,délután kiürül elcsendesedik a város,mindenki a szeretteivel lesz,nyomasztani fog szerintem hogy nekem nincs egy normális párkapcsolatom.Anyámhoz megyek másnap,de a 24.-e akkor is rossz lesz.Ti mit csináltok ?
2018. dec. 2. 13:40
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

sose jutott eszembe irigyelni. légy reális.

- sokan kapcsolatban sem együtt töltik a szentestét, mert az a családé, azaz mindenki külön.

- vagy valaki a másik családjával ünnepel együtt, millió konfliktusforrás megint

- van, akiknek kötelező program van, hogy mikor hova menjenek, ne sértődjön meg senki, mindenütt sokat kell enni

- és kötelező örülés az ajándékoknak, ájtatos éneklés, legszívesebben mindenki másutt lenne és pihenne.

nekem most van kapcsolatom, és ő soha nem ünnepelte a karácsonyt (nem magyar). ajándékozás vagy lesz, vagy nem, 24-én vagy együtt lesszünk, vagy nem, de dec. végére szerveztem magunknak jó programokat.

fát lehet, hogy veszek minit, rakok rá 3-4 díszt, és kész.

amúgy szerintem az adventnek nagyobb jelentősége van, ez az első ürügy arra, hogy fényekkel beöltöztessük a lakást téli komorság ellen.

még valami vigasznak: mikor először voltam egyedül 24-én (se család, se kapcsolat), naplót írtam, és nagyon örültem neki, hogy a kötelező körökben nem kell részt vennem. már nem emlékszem, de valószínű, lett volna hova mennem, ha egyedül érzem magam, családtaghoz.

2018. dec. 2. 13:56
 2/14 anonim ***** válasza:
Filmet nézek,főzök,ilyesmi. Mint a többi nap. Nem hiszem,hogy akkor épp tudnék randizni :)
2018. dec. 2. 13:56
 3/14 anonim ***** válasza:
0%

Mindig imádtam a karácsonyt, talán pont azért mert sosem jutott abból a nagy családi "boldogságból" amire olyan sokan panaszkodnak.

Elbszott ajándékok, mérges egymásnak eső felnőttek, forró olaj a kézen és kigyulladő csálé fa, kössz nem.

2018. dec. 2. 14:01
 4/14 peca1000 ***** válasza:

Legalább megúszod a készülődéssel járó veszekedéseket.

Én már alig várom 25.-e délutánt, mert addigra a rokonság is letudva, leülünk a TV elé, végre pihenünk.

2018. dec. 2. 14:03
 5/14 anonim ***** válasza:

Menj dolgozni helyettem

Sajnos en ujra ugyeletben toltom az unnepeket

Csereljunk akkor eszek iszok sorozatokat nezek otthon kinyulva

Ez helyett lesz rohanas es stressz

2018. dec. 2. 14:30
 6/14 anonim ***** válasza:

volt nekem is magányos szentestém.

2 évvel később már a férjemmel karácsonyoztam, és a kisfiunknak mutogattam a gömböket:)

2018. dec. 2. 15:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Nem mindenhol a boldogságról szól a szenteste, még akkor sem ha együtt töltik. Én például nem cserélnék a pasim feleségével😁 együtt lesznek, de mi, mint mindig,folyamatosan kapcsolatban leszünk, az üzenetek jönnek, mennek akkor is. A vacsorán rám gondol, a fa mellett állva rám gondol. Mit irigyeljek az asszonyon? Akkor már inkább töltöm egyedül, mint egy olyan pasival, aki csak kényszerből van mellettem. Még mindig nekem a jobb.
2018. dec. 2. 18:57
 8/14 anonim ***** válasza:
66%
Utolso te ezzel nyugtatod a lelked?
2018. dec. 2. 19:17
 9/14 anonim ***** válasza:
Miért, szerinted kinek a jobb? Én élvezem a társaságát, sok mindent átélünk együtt, megkapok mindent, amit mások is egy párkapcsolatban, sőt többet. De közben megvan a nyugalmam, van időm magamra is. A gatyáját meg mossa az asszony, stb.
2018. dec. 2. 20:38
 10/14 anonim ***** válasza:
... és elnézed, hogy nem akkor van veled, amikor te akarod. szerintem becsapod magad, és még büszke is vagy rá. miért nincs veled?
2018. dec. 2. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!