Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a nagy felhajtás a nőkért, kapcsolatért, meg hasonlókért, mikor egyedül is tök jól el lehet lenni?
A férfiak majd megszakadnak annyira akarnak nőt, minden energiájukat belefektetik.
Ki merem jelenteni hogy sok férfi többet foglalkozik a nőkkel mint saját magával. Ami azért mégiscsak röhejes ha belegondolunk.
De minek ez a nagy hűhő a nőkért? Nekem még szexen kívül nem tudott nagyon semmit nyújtani egy nő.
Még humora sincs a legtöbbnek.
Ha meg kanos vagyok, ott a kemény markom, ugyanolyan jó érzés mintha nő csinálná nekem.
Mire fel ez a nagy versenyfutás a nőkért? Miért nem törődtök inkább magatokkal mint hogy próbáltok megfelelni a lehetetlen női elvárásoknak?
F/27
Talán evolúció, nem tudom. Ennyire nem tudják sokan lefoglalni magukat, egyedül unalmas az életük?
Bár én házas vagyok, kislányként én úgy terveztem az életem, hogy egyedül szeretnék élni, a kutyáimmal nagyszerűen elleszek magunk, egy vidéki házban. Ha nem a férjem lenne a férjem, ez valszeg így is lenne. Ő sem egy másik ember az életemben, hanem igazából olyan mint én, csak férfiben. Tehát mintha folyamat önmagammal társalognék.
vagy nem is létezik, és skrizo vagyok :D
Mit csináltak a burgerkingben a markoddal, hogy jó kemény lett?
32/f
Azt ne mondd, hogy mire leszámolják a markodba a "magas fizetésed", addigra kemény lesz, mert tökön szúrom magam. 😂
32/f
Látom a kérdéseidből meg a századik regisztrációdból, tök jól elvagy egyedül.
Mondogasd csak magadnak, úgy könnyebb. 😆
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!