Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan feltételezem azt, hogy lehet, hogy szerelmes volt belém?
Legjobb fiú barátom volt éveken át a srác, szinte mindent megbeszéltünk. Ha volt valami az órán,ami vicces volt,mindig hátranézett rám. Kémián mindig engem választott a társának a kísérletekhez és mikor magányoskodtam,akkor is mindig odajött beszélgetni. Középsuliban sajnos összekaptunk (hosszú történet, ő volt a bűnös a dologban), elzavartam és kicsaptam a Facebook ismerőseim közül. Megszakadt a kapcsolat, ő személyesen nem mert többet odajönni hozzám lépni, helyette barátokkal üzengetett. Őket kérdezgette rólam ,még azt is velük üzentette meg,hogy lenne-e kedvem kibékülni,mikor nemet mondtam, akkor ő is behisztizett, úgy hiszi,gyűlölöm őt, nem köszönünk, és a hátam mögött is piszkál. Olyan 1-2 hónap múlva én is szerettem volna kibékülni, és hogy kevésbé legyen kínos, én is üzentettem, a válasz az volt, hogy ő nem akar velem szóba állni ez már nem lenne ugyanolyan. Csak közben meg továbbra is érdeklődik irántam, ha mondjuk elég annyi h behullámosítom a hajam,már akkor is bámészkodik utánam, kutakszik a baráti körön keresztül, az interneten. Ha ennyire érdeklem, miért nem akar újra beszélni? Egyik osztálytársa azt mondja,h ogy látja hogy szeret engem.
18/L
O lathatoan nem tud atlepni az arnyekan, te meg bizonytalan vagy, igy egy fal van koztetek. Valakinek le kene rugni, de az nem o lesz. Dontsd el, hogy mit akarsz ettol a sractol, es mondd meg neki, hogy talakozzatok ekkor es ekkor a kedvenc helyeteken es egyszer es mindenkorra beszeljetek meg, hogy mi a helyzet.
Amugy igen, valoszinuleg tobbet erez irantad, de az is valoszinu, hogy mar sose minden a regi, mert jokora "pofont" kapott, ami kijozanitotta. Ennek ellenere egy probat meger, egy kis beszelgetesbe meg senki nem halt bele, aztan majd eldontitek, hogy merre tovabb.
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!