Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé de már nem tudok neki megbocsátani szerintetek?
Figyelt kérdés
18 vagyok és együtt vagyok a barátommal 6 hónapja. Olyan jól ki jövünk meg minden de van amikor bekattan és undoritosagokat vág hozzam, van hogy egesz napokra nem is add élet jelet meg semmi, aztán elő bukkan és egyszerűen nem tudok neki nemet mondani mert tudom hogy nagyon szeret de kezdek már bele fáradni. Az meg egy másik dolog hogy van amikor részegen jön haza ( soha nem ütne meg vagy ilyesmi) de a múltkor eltorte a tányérokat másnap meg mire felkeltem már elment és vett másikat nem tudom mit csináljak szerintetek?2019. júl. 3. 15:37
1/11 A kérdező kommentje:
Ja és ő 20 éves
2019. júl. 3. 15:38
2/11 anonim válasza:
Majd rájössz, hogy a szerelem önmagában édeskevés egy jó kapcsolathoz.. addig viszont kellemes szenvedést, ha nem hagyott ott.
3/11 A kérdező kommentje:
Ő nem hagyott ott engem mikor én tűrők neki mindent ?
2019. júl. 3. 15:41
4/11 A kérdező kommentje:
Ja és amikor össze eszünk mindig azt mondja hogy nem tud nélkülem élni meg hogy megfog változni stb tényleg nem tudom mitcsinaljak
2019. júl. 3. 15:44
5/11 anonim válasza:
Hidd el, hogy megütne. De ha nem hisze, járj utána.
6/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó köszönöm a válaszod de már mondta hogy soha
nem ütne meg és amikor úgy bepiáll akkor is max ordibalunk egymással de semmi több
2019. júl. 3. 15:51
7/11 anonim válasza:
Persze, hogy jön ilyenkor a hülye dumáival, mert tudja, hogy te vagy akkora hülye, hogy még azok után is hiszel neki, hogy sokszor bebizonyította azt, hogy lószart se érnek az ígéretei. És nyilván nem fog otthagyni egy ilyen tökéletes lábtörlőt, amilyen te vagy, mert ő is tudja, hogy egy értelmesebb lány tizedennyiért is kiteszi a szűrét. Kapj magadra némi önbecsülést, mert amíg nem vagy képes magadat tisztelni és hagyod, hogy így bánjanak veled, addig így is fognak veled bánni.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm az összes választ szerintem tényleg ez lesz jobb külön mint egy mérgező kapcsolatba anyukám is azt mondta
2019. júl. 3. 15:52
9/11 anonim válasza:
Kutyából nem lesz szalonna. Teljesen feleslegesen esküdözik, hogy megváltozik. Nem fog. Olyan emberrel kell lenni, aki változás nélkül is megfelel a hibáival együtt. Ha ilyen rövid kapcsolatban-amikor még mindennek tökéletesnek kellene lennie, ilyen problémák vannak, ez később sokal rosszabb lesz.
10/11 anonim válasza:
Most még csak tányérokat csapkod. Annyi ilyet láttam már, hogy "ő bezzeg sose tenne ilyet", aztán még is megtesz.
Tényleg lábtörlő vagy, tudja, hogy megbocsátod neki, elég csak kicsit pincsikutyába lemennie. Nem fog megváltozni, ne is reméld.
20 évesen ilyen indulatkezelési gondokkal meg pláne nem lesz jobb.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!