Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok belé de már nem tudok neki megbocsátani szerintetek?
Figyelt kérdés
18 vagyok és együtt vagyok a barátommal 6 hónapja. Olyan jól ki jövünk meg minden de van amikor bekattan és undoritosagokat vág hozzam, van hogy egesz napokra nem is add élet jelet meg semmi, aztán elő bukkan és egyszerűen nem tudok neki nemet mondani mert tudom hogy nagyon szeret de kezdek már bele fáradni. Az meg egy másik dolog hogy van amikor részegen jön haza ( soha nem ütne meg vagy ilyesmi) de a múltkor eltorte a tányérokat másnap meg mire felkeltem már elment és vett másikat nem tudom mit csináljak szerintetek?2019. júl. 3. 15:37
11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat
2019. júl. 3. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!