Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek konnyebb lesz családot alapítani hogy a CSOK még kevesebb feltételhez között ? Azért ez nagy segítséget jelent
A kérdésem elméleti én már nem vagyok szülőképes sajnos, de azért még véleményem lehet ,nem?!
Azért ne mondja senki hogy nem jön jól a segítség!
Tudod kérdező az embereknek semmi sem jó.
Most, hogy kapnak pénzt, és lehet gyerekük az a baj, de ha nem kapnának semmit (Én nem adnék semmit!), akkor meg az lenne a bajuk.
Ilyen a magyar ember, ezeknek semmi sem jó.
(De azon sipítoznak, hogy a romák szaporodnak, meg majd azon is fognak, mikor tele lesz az ország negróval, meg tevezsokéval.)
Kevesebb gyerekre is jár azért.
De két dolgozo fiatal új hazat felépíteni lehet másképp nem is tudna és ha amugyis nagy családot terveztek akkor ez jól jön.
Persze értem a negativ véleményeket is.
Nekem az a bajom, hogy bárki bármit kap a gyerek után. Saját dolga, saját öröme, akkor menjen saját kasszából.
Sőt, környezetszennyezési adót szednék be mindent leszült gyerek után, kíváncsi vagyok, akkor mennyien vágynának babócára.
Nekem kettő gyerekem van, amikor én szültem csok sem volt és ennyit is szerettem volna.
Akiről irtam a példát is ők nem romák mégis enélkül esélyük sem lenne új házra.. pedig a nő diplomás a férje is szakmát végzett , dolgoznak évek óta. Csak nincs jómódú háttér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!