Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek konnyebb lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek konnyebb lesz családot alapítani hogy a CSOK még kevesebb feltételhez között ? Azért ez nagy segítséget jelent

Figyelt kérdés
Kerdesem nem poltikai jellegű hanem család alapítására vonatkozna pl mi azért nem tudtunk gyereket vallalni jópár évet mert nem volt hova és anyós nyakára nem akartam. Akkor jól jött volna csok pl.
2021. jan. 4. 18:58
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Valószínűleg könnyebb lesz, hogy a kérdésre válaszoljak.

De ez a CSOK egy hatalmas hiba.

Kíváncsi vagyok, hogy hányan gondolnak bele abba,hogy annak a 3 gyereknek hogyan lesz majd saját lakása vagy akár normális munkája.

Egy olyan országban mint amilyen Magyarország 3 gyereket vállalni megfelelő anyagi háttér nélkül elég meredek dolog.

Közben meg akik szeretnének saját lakást vagy házat gyerek vállalás nélkül szinte esélyük nincs mert a Csok brutálisan megnyomta az ingatlanok árát.

2021. jan. 4. 19:29
 12/22 anonim ***** válasza:
91%
Hiába lesz házuk ha a magas törlesztő mellett nem lesz miből eltartani a gyerekeket. Nem beszélve arról, hogy még a koronavírustól eltekintve is az egészségügy, oktatás romokban van.
2021. jan. 4. 19:30
 13/22 anonim ***** válasza:
43%

"10/12 anonim ***** válasza:

Te nem tájékozódsz, hogy éppen mi történik a világban? Éveken át boldog-boldogtalannak hitelt adtak, most pedig jön a feketeleves. Micsoda véletlen hogy a fél országgal felvetettek több milliós hiteleket és hirtelen beütött a válság. Ugyanúgy megszívják, mint anno a devizások."

EZT NE!!!

Nem az állam, és nem a hitelintézet tehet arról, hogy te hitelt kérsz tőlük, mert proli vagy!

Érdekes, nekem nincs hitelem. Biztos félt tőlem a bakos, és nem jött oda hozzám, nyomott fegyvert a fejemhez, és fenyegetett meg, hogy vegyek fel frank...vagy bármilyen hitelt

2021. jan. 4. 19:46
 14/22 anonim ***** válasza:
Ez a mindenféle csoki meg hasonló csak a hülye cigányoknak jó. Egy gyerek felnevelése rengeteg pénzbe kerül. Magántanárok (zenetanár, nyelvtanárok, sportfoglalkozások, valami egyéb szaktanár ami érdekli pl. matek, hogy felvételik sikerüljenek). Nem beszélve a megfelelő felszerelésekről az előbbiekhez. Csoki meg hasonló segít valóban, de nem annyit, mint amennyibe a gyerek kerül míg elvégzi az egyetemet és keresni nem kezd. Igen, mondhatnátok, hogy de mégis... és akkor így bevállalok egy harmadik vagy negyedik vagy nem tudom hányadik gyereket csak azt felejted el, hogy így még nagyobb minuszban leszel a végén, csoki ide vagy oda, mert anélkül egyszerűen nem vállaltad volna be. Ha nem nézel, csak az orrodig, akkor persze jól jön az az x összeg, mert veszel belőle jobb autót vagy nem tudom mit, csak aztán mi lesz a gyerekkel?
2021. jan. 4. 20:08
 15/22 A kérdező kommentje:
Autóra nem venném fel de gyerekek szempontjából jó azért én magam is újépítésű házat nem tudtam volna venni, használtat vettunk és évek alatt újítottuk fel... és a megépítés, felújítás a sok pénz nem a fenntartása. Ha nem látom saját szememmel nem hiszem el , kolleganom kondenzációs gázkazánnal fűt ,a fűtése 30 ezer ....110nm házban.
2021. jan. 4. 20:13
 16/22 anonim ***** válasza:

Könnyebb lesz e? Nem tudhatjuk. Mint az állam sem. Mindent az sem adhat ingyen. Már van két felnőtt gyerekem. Így már nem vagyok érintett. De egyszer átolvasom... Elejétől a végéig.

Ma inkább kényelmi szempontból nem vállalnak gyereket a modern társadalomban. Hogy jobb e, vagy nem? Nem tudni. Az is lehet, hogy 20-40 év múlva, más lesz a "trend". Újra a család a gyerek. Nem tudhatjuk. Nem sok esélye van. De 30 éve sem mondtuk volna, hogy ma ez lesz

2021. jan. 4. 20:25
 17/22 anonim ***** válasza:

"Érdekes, nekem nincs hitelem."

Hány éves vagy, 50? Nekem senki ne magyarázza meg hogy az ember 25 éves korára amikor a legtöbb nő már gyereket akar egy biztos otthonba, bárki is összegyűjt egy 25 milliós házra mindenféle segítség nélkül.

2021. jan. 6. 18:17
 18/22 anonim ***** válasza:

17.-ek.

Sosem nősülök! Minek? Olyan a melóm/életem, hogy vannak nők 16-tól 60-ig.

Szülőkkel lakom, egy jó nagy, korszerű, 2 fürdős, 3 kocsibeállós, budai házban. Hülye lennék kiköltözni. Főleg, hogy az egyik meló 10 percre van.

2021. jan. 6. 18:22
 19/22 anonim ***** válasza:
Nem mindenki születik egy nagy budai házba, azt ugye tudod? Úgyhogy várom az ötleteket, hogy aki nulláról indul és nem 30 felett akar megállpodni, márpedig a legtöbb ember így van vele, az hogyan gyűjtsön össze egy hitelmentes lakásra?
2021. jan. 6. 18:34
 20/22 A kérdező kommentje:
Igen ezt azok akik szerencsések, jo helyen születtek nem értik másoknak ez mekkora segítséget jelent. Meg kellene látni ezt is akinek semmije sincs ezzel is elorebb juthat .
2021. jan. 6. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!