Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvennél a barátnődnek ajándékba egy kb. 300 000 Ft-os almás telefonont ha már 6 hónapja együtt lennétek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 02:35
A kérdező szavazást indított:
Igen.
Nem.
94 szavazat
1/58 anonim válasza:
viccelsz? ilyet magamnak se vennék
2/58 A kérdező kommentje:
*telefont
2022. jan. 8. 02:40
3/58 anonim válasza:
Ha a nő szépségkirálynő kategória, akkor muszáj lenne valami komolyabbat is virítani a pandora nyakláncnál, szóval igen. Egyébként nem.
5/58 A kérdező kommentje:
Vajon kik lehetnek azok a hülyék, akik az "igen"-re szavaztak? Na mondjuk, nem csodálom. Láttam olyat, aki azért fizetett 5000-et, hogy utána megpaskolja egy táncoslány seggét.
2022. jan. 8. 03:03
6/58 anonim válasza:
Ha aprópénz nekem, akkor lehet. Ha egy havi fizum, akkor nem.
8/58 anonim válasza:
Meg magamnak se vennék, nem hogy másnak.
Max akkor ha havi 1 misit keresnék. Akkor talán meggondolnam.
9/58 anonim válasza:
#5 ja hogy kb elvárt a nemleges válasz? Akkor phaszért tetted fel a kérdést?
10/58 anonim válasza:
Attól függ:
- örülne-e neki (én pl. semmilyen okostelót nem használok és nem is szeretnék, ennek az értéknek a tizedét se hordom magammal sehova biztonsági okokból, de még 10 000 Ft értékű dolgokat sem),
- el tud-e fogadni ilyen drága ajándékot rossz érzések nélkül.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!