Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvennél a barátnődnek ajándékba egy kb. 300 000 Ft-os almás telefonont ha már 6 hónapja együtt lennétek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 02:35
11/58 anonim válasza:
Ne én vegyek neki drága dolgokat, ne rajtam élősködjön. Ahol már értékkel kell magadnál tartani a nőt ott gondok vannak. Abban a kapcsolatban SOSEM lesz igazi élet.
13/58 anonim válasza:
Nem, mert vagyok annyira magabiztos a személyiségem és a külsőm vonzóságában, hogy tudom nem szükséges így anyagi javakkal megvásárolnom egy nő szeretetét. Ez mellett van annyi eszem, hogy nem a legszebb buta instacica vagy más tipikusan anyagias típusú nőkre hajtok.
14/58 anonim válasza:
Össze se jönnék olyannal, aki a presztízse miatt szeret valamit, vagy az nyűgözi le. Ellenben, ha megvan a hozzáadott értéke, akkor nem sajnálom rá a pénzt (persze csak értelmes keretek között). Ezért kapott barátnőm 6 hónap után tavaly karácsonyra egy akusztikus gitárt. Azóta tanítgatom és tök jó együtt gitározni.
15/58 anonim válasza:
Ha szeretek valakit, és ez 1-2 heti keresetem, ő pedig erre vágyik, miért ne vennék?
16/58 anonim válasza:
Nem vagyok sugar daddy, szóval nem.
17/58 anonim válasza:
Én nem, mert számomra egy barátnő nem ér meg ennyit. Viszont ha te meg akarod tartani, meg kell venned neki.
18/58 anonim válasza:
Nem, mert ez rengeteg pénz nagyon kevés idő után. Ha én kapnám, azt érezném, hogy meg akarnak vásárolni.
Más a helyzet 2-3 év után, mikor már látszik, hogy passzolunk, nincsenek nagy gondjaink, megyünk a házasság/család felé.
19/58 Ypszilon1980 válasza:
Egyrészt szerencsém van, mert a barátnőm is utálja a felesleges költekezést, másrészt ha már ennyit akarnék kiadni egy telefonra, akkor biztosan nem Iphone lenne.
20/58 anonim válasza:
300 ezer forintból már laptopot vagy számítógépet is lehet venni. Mit esznek annyira az almás telefonon, jó tudom az almát, de pl. nekem olyan alma nem kéne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!