Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvennél a barátnődnek ajándékba egy kb. 300 000 Ft-os almás telefonont ha már 6 hónapja együtt lennétek?
32
Nő vagyok, méghozzá szép nő. Ingyen voltam együtt mindig is a párommal. Amikor összejöttünk, egyetemisták voltunk 0 keresettel. A szüleim pénzeltek, nem a párom.
Amióta együtt élünk, nem támogatnak a szüleink, mindketten dolgozunk és a keresetünk is ugyanabban a sávban van. De annyit keresek, hogy szingliként is telne mindenre, amire vágyom.
Nem mindenkit nevelnek qrvának.
Felnőtt, érett, FÉRFI vagyok.
Nálam az ajándék normális dolog, nem vagyok kisfiú, hogy vegyek egy tábla Milka csokit, vagy azt kapja a csaj, hogy ma nem kell mosogatnia, mert ma én kapcsolom be a gépet. >:)
A feminácik meg ne akarjanak ajándékot, rendben!
"A nőre költeni kell."
ok, ribi :D
A nőkre nem kell költeni!
Ha nem költesz rájuk, akkor keresnek mást.
Nincs nőd, nem kell rá költened, ennyi.
"Vagy ti tényleg azt hiszitek, hogy ingyen van veletek egy nő?"
remélem egyszer találsz majd te is valakit, akivel nem azért vagy, mert vesz neked cuccokat (vagy nem azért van veled, mert veszed neki a cuccokat)
1 éves évfordulóra vagy 2-3-4 ha addig együtt vagytok mit veszel neki?
Nyaralást? Autót? Házat? Írd meg a gondolatodat mit veszel neki és mennyi összegért?
Te ba.szod el így a nőket, mert van most pénzed azt hiszed mindig is kész, ha nem lesz? Lelép, ott fog hagyni mint én a bizonyos dolgát. Éretlen vagy.
Pénzzel nem lehet szeretet venni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!