Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megvennél a barátnődnek ajándékba egy kb. 300 000 Ft-os almás telefonont ha már 6 hónapja együtt lennétek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 02:35
21/58 anonim válasza:
Nem. Egy szerencsétlen lúzernek érezném magam, akinek pénzzel kell megvennie a nő szeretetét.
23/58 anonim válasza:
En jartam egy gazdag de smucig pasival.
1 évig.
Elhagytam, mert érzéketlen.
Na szakitás után mikor könyörgött kapart, vissza akart hódítani akkor akart nekem venni de 200 ért samsungot.(én samsungos vagyok)
Csak akkor már nem kellett sem ő sem tőle semmi
24/58 anonim válasza:
HA jó nő, és komoly ünnepre, pl: karácsony. De csak ha a gumit is lenyeli!
25/58 anonim válasza:
26/58 anonim válasza:
Őszintén? Elég sokan nemet mondanának.
27/58 anonim válasza:
# 25
de mi lenne a kérdés, amire nem tudunk nemet mondani?
telefonért cserébe 1x megdughatjuk?
28/58 anonim válasza:
Miért pont iPhone (mondjuk már ki)? Miért ilyen drágán? Miért nem elég mondjuk egy SE feleennyiért, vagy egy alapmodell? Amúgy én sem vennék ennyiért, már csak azért sem, mert legközelebb elvárás lesz.
29/58 anonim válasza:
Kezdem érteni, hogy manapság miért nincs a legtöbb srácnak csaja.
Miközben itt minden srác nyomja, hogy ők milyen jól keresnek, de egy telefont nem tudnak megvenni a csajuknak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!