Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Csak szexnél csókolózik velem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak szexnél csókolózik velem a barátom, ez rendben van?

Figyelt kérdés
Sosem volt az a csókolózós típus, csak akkor szoktunk, ha szeretne velem szexelni, én viszont igényelném máskor is. Ti szoktatok szeretkezésen kívül is?
2022. jan. 4. 12:31
 1/8 A kérdező kommentje:
Egyébként én eleinte próbáltam kezdeményezni, nyilván nem csak tőle várnám ezt a dolgot, de ilyenkor is 1-2 mp után abbahagyja, vagy érzem, hogy nem szeretné.
2022. jan. 4. 12:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szex előtt kellett volna tisztázni, nekem ez nem tetszene.
2022. jan. 4. 12:58
 3/8 anonim ***** válasza:
17%
Nem szoktunk, mert a csóktól mindketten felizgulunk. Szóval ha már csókolózunk, akkor abból szex is lesz.
2022. jan. 4. 13:36
 4/8 anonim ***** válasza:
92%
Van akinek nem jön be a csókolózás úgy alapból, szerintem ez amolyan alap beállítottság kérdése, hogy van akinek bejön, van akinek nem. A gond onnan indul, hogy akiknek igen, ők mindenféle sértő jelzővel illetik azokat akiknek nem, meg azt hiszik, hogy ez automatikusan a "nem szerelmes" opciót jelenti.
2022. jan. 4. 14:04
 5/8 anonim ***** válasza:
4 éve vagyok együtt a vőlegényemmel, én is így érzem, illetve a környezetünktől is ezt halljuk vissza, hogy példaértékű a kapcsolatunk. Szeretem a párom, viszont szex előttön kívül mi se szoktunk csokolozni. Vannak emberek akik ilyenek..
2022. jan. 4. 15:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért illetik sértő jelzőkkel, mert ez tipik szexkapcsinak jön le, baszni tudunk, meg egymás nemi szervét csókolgatni, de az száját? Ja ahhoz kell érzelem, romantika, intimitás, nem csak ösztönök.
2022. jan. 4. 15:23
 7/8 anonim válasza:

Nincs sok tapasztalatom de anno az életem nagy szerelmével mi is csak ritkán adtunk csókot egymásnak.

Kb csak akkor amikor találkoztunk és búcsúztunk

2022. jan. 4. 18:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Exem ugyanilyen volt, szerinte a csók az a szex része. Én meg szeretek csak úgy is csókolózni valakivel, elég kiábrándító volt.
2022. jan. 4. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!