Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha azt mondom hagyjál, miert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondom hagyjál, miert mondja hogy rendben?

Figyelt kérdés

Ha azt mondom a paromnak hogy hagyjál mert valamivel megbantott miert mondja azt hogy rendben?

Szandekosan?

2021. aug. 25. 00:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
96%
Mondjuk mert azt mondtad neki, hogy hagyjad? 🤦‍♀️
2021. aug. 25. 01:00
 2/15 anonim ***** válasza:
94%

Mert te kérted tőle, hogy hagyjon.

Ha almás pitét kérsz, akkor is azt várod ugye, hogy ne almás pitét hozzon, hanem mondjuk tökfözeléket?

2021. aug. 25. 01:02
 3/15 A kérdező kommentje:
De nem akarom hogy hagyjon es o is tudja
2021. aug. 25. 01:06
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem, ő nem tudja. Ezek a hülye idióta passzív - agresszív játszmák kikészítenek. Exférjem is mesteri szinten űzte, és halálosan megsértődött, ha a szó jelentése alapján értelmeztem az elhangzottakat. Mert tudnom kellett volna, hogy "bár azt mondta, hogy 'A', azt gondolta, hogy 'B'", és ha igazán szeretném, akkor aszerint cselekednek, ahogy ő gondolta.

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Megadjam a számát? Imádnátok egymást halálra szekálni ezekkel:D

2021. aug. 25. 01:12
 5/15 A kérdező kommentje:
Ferfi letere ezt csinalta? :D
2021. aug. 25. 01:15
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

- Mi a bajod kicsim?

- Semmi.

- Az jó, már azt hittem, hogy valami gond van.

Amikor meguntam, hogy látványos duzzogás után legalább fél órán át kellett kérdeznem ugyanezt mire választ kaptam, akkor átállam a fenti módszerre.

Ajánlom 4-s exférjének, ugyanis az exfeleségemről írtam. :D

2021. aug. 25. 01:17
 7/15 anonim ***** válasza:
81%

Igen.:) Nálunk mintha én lettem volna a pasi ilyen kritikusabb helyzetekben....

(Hab a tortán: én ittam a kávét feketén, ő capuccinot vagy forró csokit, én kedvelem a sört (igaz, csak nyáron), ő ki nem állhatja, stb. :)

2021. aug. 25. 01:20
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Kezdek gyanakodni magamra!

Capuccinot iszok, szeretem a csokit és ki nem állhatom a sört. :)

2021. aug. 25. 01:28
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem, te nem lehetsz az exférjem😂
2021. aug. 25. 01:33
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
A helyes asszonytartás az, ha sose az életbe nem kérdezünk rá mi a baja és akkor majd egyszer magától is azt mondja, ami a baja.
2021. aug. 25. 05:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!