Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondom hagyjál, miert mondja hogy rendben?
Ha azt mondom a paromnak hogy hagyjál mert valamivel megbantott miert mondja azt hogy rendben?
Szandekosan?
Mert te kérted tőle, hogy hagyjon.
Ha almás pitét kérsz, akkor is azt várod ugye, hogy ne almás pitét hozzon, hanem mondjuk tökfözeléket?
Nem, ő nem tudja. Ezek a hülye idióta passzív - agresszív játszmák kikészítenek. Exférjem is mesteri szinten űzte, és halálosan megsértődött, ha a szó jelentése alapján értelmeztem az elhangzottakat. Mert tudnom kellett volna, hogy "bár azt mondta, hogy 'A', azt gondolta, hogy 'B'", és ha igazán szeretném, akkor aszerint cselekednek, ahogy ő gondolta.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Megadjam a számát? Imádnátok egymást halálra szekálni ezekkel:D
- Mi a bajod kicsim?
- Semmi.
- Az jó, már azt hittem, hogy valami gond van.
Amikor meguntam, hogy látványos duzzogás után legalább fél órán át kellett kérdeznem ugyanezt mire választ kaptam, akkor átállam a fenti módszerre.
Ajánlom 4-s exférjének, ugyanis az exfeleségemről írtam. :D
Igen.:) Nálunk mintha én lettem volna a pasi ilyen kritikusabb helyzetekben....
(Hab a tortán: én ittam a kávét feketén, ő capuccinot vagy forró csokit, én kedvelem a sört (igaz, csak nyáron), ő ki nem állhatja, stb. :)
Kezdek gyanakodni magamra!
Capuccinot iszok, szeretem a csokit és ki nem állhatom a sört. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!