Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok akik benne maradnak egy olyan kapcsolatban ami nem mukodik, az miert van? Hogy szerethet egy ferfi egy not ha nem mukodik a kapcsolat? Hiszen ha szeretet lenne minden rendben lenne,nem? Mit gondoltok errol?
A szivem szakad meg. Tudom hogy akit szeretek, egy olyan kapcsolatban van ami nem mukodik.
Tudom hogy nem szereti azt a not.
De nem tudom elkepzelni miert bekul ki vele ujra es ujra.
Akarhanyszor elkuldi a fiu, a no regenyeket ir neki, konyorog, sir neki. A fiu mindig megbocsajt neki, es azt veszem eszre hogy az elejen amikor kibekulnek(fel eve ismerem es ez alatt 3x tortent meg) elvannak egymassal egy ideig, de aztan a fiu megint nem akar vele lenni.....
Olyanokat mond nekem a fiu, hogy nem vele kepzeli el az eletet, de tudja hogy ez a lany ugy szereti ot hogy ugy ugysem fogja szeretni senki meg hogy a lany barmit megtenne neki ha valami nem tetszik a fiunak a lany probalja ugy csinalni hogy minden ugy legyen hogy a fiunak jo legyen. Szerintem csak azert van vele.
Viszont az meg erdekes hogy amikor rosszban vannak, csajozik de ha kibekulnek hozza se szol egy lanyhoz sem. Tul erzelmes amugy a fiu
Tudja hogy en szeretem, elmondtam neki. Nem ertem ha benne van egy nem mukodo kapcsolatban miert nem lep ki belole ?
2 eves kapcsolatrol van szo, nem elnek egyutt, a legeleje ota nem jonnek ki egymassal.
Meg az is erdekes nekem,hogy ha a fiu nem dolgozik a novel van, de hogy tud annyi idot vele lenni ha nem jon ki vele?
Ez a megszokas?
Felesleges varnom?
"Szívem szakad meg,tudom,hogy akit szeretek olyan kapcsolatban van bennt ami nem működik"
Olvasd el,ezt te írtad.Mindenki tükröt tart a másiknak.Valójában te is olyan kapcsolatban vagy bennt.Észrevetted?Te miért?
Valójában a fiú szempontjából nagyon is működik. A csaj szereti, mindent megtesz érte, mellette tud csajozni, csak előtte valami mondvacsinált indokkal összevesznek. Azt is kimondottan élvezi, hogy ezek utána a csaj teper, és bizonygatja, hogy mennyire szereti.
Akinek ez egy nem működő kapcsolat, az pont a barátnője. Az érzelmeit nem viszonozza a barátja, hiába tesz meg érte bármit. Cserébe amit kap, az a megcsalás és a kihasználás. Összeveszés után kicsit jobban udvarol a pasi, akkor elhiszi, hogy jobb lesz, de nem.
Az összeveszések oka meg gondolom a féltékenység, amire még ez a díszfasz sértődik be.
Komolyan te akarsz lenni a csaj egy ilyen tapló mellett? Szeretsz szenvedni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!