Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ez mit jelent? Belém szerethetett?
Figyelt kérdés
Angliában élek jelenleg. Munkahelyemen megismertem egy pasit, kezdetben csak néha néha szóba elegyedtünk.. most már 4 hónap eltelt, és nagyon látom rajta hogy vannak érzései irántam, csak az a baj hogy van menyasszonya magyarországon, akit évente 2x lát kb.... Most nekem lett egyik nap pasim, és ezt megtudta, és mikor bementem dolgozni, szomorú volt, másik kolléga se tudta felvidítani, és egyszer csak rà néztem és akkor láttam aznap először boldognak, és attól a perctől kezdve az egész napja körülöttem forgott, egyszerűen látom rajta hogy miattam boldog, ott volt a közelemben egész végig, segített ha kellett ha nem. Meg nem hagyott békén hogy mutassam meg képen a pasimat... és van egy harmadik pasi is aki udvarol, és ez a munkatársam akinek menyasszonya van megkérdezte tőlem, hogy engem ő is szeret? (arra gondolt aki udvarol a pasim mellett) Olyan volt egész nap mint aki küzd, harcol értem mert szarul esik neki hogy pasim lett, pedig menyasszonya van tudja hogy nem lehetünk együtt, mégis mintha zavarná. Sajnálom szegényt. És a másik munkatársam is mesélte hogy reggel mikor bement a munkahelyre, rólam beszélt meg a pasimról, sokat beszél rólam.2019. okt. 8. 10:43
1/8 anonim válasza:
Ha nem akarsz tőle semmit és a fentiek téged zavarnak, akkor szerintem az az egyenes ha leülsz vele egy kv-ra és elmondod neki, hogy mit tapasztaltál és ha ennek van valóságalapja, akkor tudnia kell, hogy részedről ennek nincs keletje.
Viszont ha ez neked imponál vagy bejön a srác, akkor dönts és ne kinozd.
Önts tiszta vizet a pohárba vagy igy vagy ugy! Szerintem... 34/F
2/8 anonim válasza:
Szerintem is le kellene vele ulnod beszelgetni errol.
Az is lehet, hogy egyedulerzi magat es "fel", hogy elveszit.
Bar addig amig menyasszonya van...
4/8 anonim válasza:
Az egy dolog, ha van menyasszonya. Alig látják egymást, ami azért nem tesz túl jót egy kapcsolatnak. Simán elképzelhető, hogy beléd szeretett a srác. Ha részedről biztos, hogy nem lehet több, mint barátság, akkor úgy fair, ha ezt megbeszéled vele. Vagy legalább mesélj arról, milyen jól megvagy a barátoddal, milyen boldog vagy, stb. Így meghagyod neki azt a kiskaput, hogy csendben felfogja, nincs esélye, és leépíthesse magában ezt az érzelmet anélkül, hogy megalázva érezné magát az elutasítás miatt.
5/8 A kérdező kommentje:
És az lehetséges hogy most jött rá hogy szeret, amikor szembesült azzal hogy pasim lett, és előtört belőle az az érzés hogy elveszíthet?
2019. okt. 8. 11:24
6/8 anonim válasza:
Igen, könnyen lehet, hogy ez a dolog ugrasztotta ki a nyulat a bokorból. Amúgy nem válaszoltál arra, hogy te hogyan állsz ezzel a kollégával.
7/8 anonim válasza:
Mindenképp tisztázd a helyzetet.Ha bejön neked a pasi ha nem.
8/8 anonim válasza:
Angliai magyarok a gyikon :D
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szaki..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!